Saaga kolmandas osas pilatakse selliseid tuntuid filme nagu "Matrix", "8 Mile", "Märgid", "Ring". Kogu filmi seob tervikuks üks video, mis lubab tappa iga selle vaataja seitsme päeva jooksul. Videot näidatakse aga riiklikus telekanalis ja nii näeb seda iga inimene Ameerikas. Kahjuks on seda videot aga vaadanud ka terve tulnukate planeet ning nad otsustavad Maa koos videoga hävitada.
Mulle üldse ei meeldinud. Terve filmi peale 2-3 naljakat kohta. Mingit muud huvitavat niisugustest filmides 99% tõenäosusega ei ole ja kui nalja ka ei saa ... Teine ka suht kehva oli. Esimene oli palju parem kui need järjed..
Tervest "Scary Movie" filmiseeriast minu arust paremuselt teine film(alla jääb vaid esimesele osale). See oli minu arust väga palju killum kui teine osa ja naljad olid ka muhedamad. Väga hästi pilab erinevaid filme.
Nõustun sarjasisese headuse osas eelkõnelejaga. Naljakaid kohti oli ikka hulgaliselt ning nii mõnigi koht tegi esimesele filmile ära. Erinevate lugude ning Nielseni osalemine meeldis kah väga. 7/10
Esimese osa originaalsusest jäi vajaka, ent nalja sai kõvasti rohkem: mõnes kohas olin ikka tõsiselt krampis, kuna parodeeritavate filmide eelnevalt nägemine muutis naljad palju arusaadavamaks. Peategelaste motiivid ja dialoog scarymovielikult tobe ja napakas nagu ikka, Nielsen omas mahlas ning päris hea lõpp.