28 päeva hiljem
Moderator: Meeskond
Üks lemmikfilmidest oma valdkonnas
Suurepärane, eriti kui Sulle meeldib raamat "Trifiidide päev".
Mis me siit õppisime ja tasub meelde jätta:
1) Matšeete (Matšeeta?) on kasulik töövahend igas olukorras.
2) Sõdur ohuolukorras on eelkõige isane inimene
3) Tuleb õppida kilega kondensvett koguma (mine tea, millal võib vaja minna)

Flea
Mis me siit õppisime ja tasub meelde jätta:
1) Matšeete (Matšeeta?) on kasulik töövahend igas olukorras.
2) Sõdur ohuolukorras on eelkõige isane inimene
3) Tuleb õppida kilega kondensvett koguma (mine tea, millal võib vaja minna)
Flea
- Ralf
- love <3
See film läheb mõnes mõttes minu jaoks igaveseks ajalukku filmina, mille vaatamise käigus sõin ära 12 Väikese Tomi jäätist ja 4 vahvlirulli-jäätist (mis iganes nende nimi ka polnud). Mis teha, ema töötas tollal veel Premia jäätisefirmas. Nüüd ei seedi jäätist ega muid magusaid asju absoluutselt, mul hakkab paha. Sain vitsad kätte. Aga 7/10.
Ralf wrote:See film läheb mõnes mõttes minu jaoks igaveseks ajalukku filmina, mille vaatamise käigus sõin ära 12 Väikese Tomi jäätist ja 4 vahvlirulli-jäätist (mis iganes nende nimi ka polnud). Mis teha, ema töötas tollal veel Premia jäätisefirmas. Nüüd ei seedi jäätist ega muid magusaid asju absoluutselt, mul hakkab paha. Sain vitsad kätte. Aga 7/10.
Mind see film küll sööma ei ajanud, pigem ajas söögiisu ära, aga kuidas kellelgi.
Suhkur andis adrenaliini juurde vms?
Väga hea film btw, järg on täielik jama, aga esimene osa - lihtsalt super.
- Ralf
- love <3
Zinera wrote:Väga hea film btw, järg on täielik jama, aga esimene osa - lihtsalt super.
Mulle meeldis järg tõtt-öelda veel rohkem. Vaatasin omal ajal mitu tuhat krooni maksnud hiigelsuurte Sony kõrvaklappidega peaaegu et maksimaalse helitugevusega ja pärast filmi lõppu käed lausa värisesid. Sellist powerhouse'i poleks osanud ette kujutada. See "kõik kohad on nakatunuid täis aga miskipärast põrkame me koguaeg jälle ühega neist kokku" teema Robert Carlyle'iga oli jabur, aga muidu väga viis.
Esimene oli midagi uut, teine oli selline etteaimatav, et kohe keegi jälle nakatub ja nüüd saavad kõik surma, ja loomulikult Robert Carlyle - et film oleks pikem.
Aga esimene osa oli ikkagi nii hea, et ma otsisin selle filmi välja praegu
9/10
Aga esimene osa oli ikkagi nii hea, et ma otsisin selle filmi välja praegu
9/10
Last edited by Zinera on 24. February 2014, 00:07, edited 2 times in total.
Keegi muusikat ei mainigi? : (
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Zinera wrote:Level wrote:Keegi muusikat ei mainigi? : (
John Murphy pani kümnesse, üks mu lemmik themesid "In The House - In A Heartbeat". Üldse nagu muusika ei olnud nagu lamp, vaid sobib hästi filmiga.
Just just.. endal sama lemmik. Soundtracki pealt meeldis veel väga Blue States - Season Song
Päevik | 2021

Oeh, wtf ma jälle ennist ajasin. Väga kõva film. Lemmikmoment vast lõpus, kui "In a heartbeat" vaikselt pihta hakkab ning kogu lugu kulmineeruma. Väga hästi ja aeglaselt üles ehitatud stseen, mis ei toetunud ainult muusikale, vaid ka heale sisule ja huvitavatele lookäänakutele. Lause, mida too major ütleb Jim'ile pretty much sums it up. Cillian on ka alati meeldinud ja see on üks ta parimaid rolle. Brendan Gleesoni põhistseen siin on ka lihtsalt lummav. Sitaks hästi lavastatud film.

- d4ncestyle
- Raevunud härg

- Ralf
- love <3
Ma sõin aastaid tagasi seda filmi esimest korda vaadates ära 13 Väikese Tomi jäätist. Pärast oli süda paha. Siiani keeldun glasuuriga jäätist söömast. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora