Videviku saaga: Noorkuu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by tharts »

Mina küll lähen seda vaatama.... raaamatud olid päris head kui ma neid pm aasta tagasi lugesin... ja ma arvan et kui mingi meeletu tattide kari jookseb seda mingite kollide pärast vaatama siis mingu... külll nad ka suureks kunagi saavad... kellel meist pole enda superkangelast olnud vms... nii et jahm, Plaza siit ma tulen;)
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Biker Mice from Mars!
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Viis head põhjust, miks vaadata filmi "Noorkuu" leiate siit: http://www.elu24.ee/?id=191200

Ma panustan esimese põhjuse peale! :)) Võib-olla Dakota Fanning ka, aga jah, urr Jacob Black. ;-) :)) :)) :))
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Ma arvaks, et huumorimeel on pigem eeldus, mitte põhjus selle filmi vaatamiseks.
Samas, ei ole näinud niiet kes teab...
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Avapäevarekord!? Esialgsetel andmetel kraabiti reedel USA-st kokku ligikaudu 72,7 miljonit dollarit (vs. The Dark Knighti 67.2).
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Kas tõesti on sellel filmil potensiaali, et lüüa üle Transformers 2 rekord kui kõige sitem enim teeniv film?
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

hau wrote:Kas tõesti on sellel filmil potensiaali, et lüüa üle Transformers 2 rekord kui kõige sitem enim teeniv film?

Need kurjad kahtlused võivad tõeks osutuda, sõnusid ära praegu. :))
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

141 milli http://www.imdb.com/chart/

Kusjuures hetkel mängib taustaks:
Editors - No Sound But The Wind "The Twilight Saga: New Moon"

Huvitav, kuidas nad selle ilusa loo filmis ära rikkusid...
ingrids
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by ingrids »

tänase seisuga on igal juhul Tartu Cinamonis reedeks ostetud natuke alla tuhande pileti ja neljapäevane eellinastus müüdi muidugi ka kohe välja. ise mõtlesin, et lähen käin täna kontrolllinastusel, et saab ära vaadatud, kuna kahtlen, et raha eest seda vaatama läheks, aga jätsin ikkagi minemata. ei teagi miks, sest seekord pole ma filmi suhtes üldsegi nii halvasti meelestatud. aga emotsioone ka erilisi ei tekita, ei viitsi ilkuda ega fännata.
Karoliina23
Batman alustab
Batman alustab

Post by Karoliina23 »

õhhh...
lähen homme ise ka esilinastusele, poleks ise elu ilmaski läinud enne, kui kogu see jama ja trall on maha rahunenud, aga paraku mind kutsuti ja ma südamest loodan, et valge puudriga ja punaste huultega 11-12 aastased plikad mind jalust maha ei jookse. endalgi raamatud loetud ja esimene film nähtud (kuigi ainult 1x erinevalt fännidest), aga youtube'ist trailerit vaadates, hakkas mul kergelt kõhus keerama. loodan, et filmi ajal mitte, sest pole praegu sentigi taskuraha alles, et popkorni topsi osta, kuhu oksendada.
"Honey, what are you doing? These guys don't use doors." -Mummy Returns
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Karoliina23 wrote:... aga youtube'ist trailerit vaadates, hakkas mul kergelt kõhus keerama. loodan, et filmi ajal mitte, sest pole praegu sentigi taskuraha alles, et popkorni topsi osta, kuhu oksendada.

Abiellud minuga?
Karoliina23
Batman alustab
Batman alustab

Post by Karoliina23 »

Ralf wrote:
Karoliina23 wrote:... aga youtube'ist trailerit vaadates, hakkas mul kergelt kõhus keerama. loodan, et filmi ajal mitte, sest pole praegu sentigi taskuraha alles, et popkorni topsi osta, kuhu oksendada.

Abiellud minuga?

Hahahaa :D. Väga hea, see tegi küll nalja.
"Honey, what are you doing? These guys don't use doors." -Mummy Returns
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Karoliina23 wrote:
Ralf wrote:

Abiellud minuga?

Hahahaa :D. Väga hea, see tegi küll nalja.

Misasi tegi nalja?

Kas sa abiellud minuga?
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Kindel vaatamine, kuid ainult siis, kui 13. aastased tüdrukud on oma orgasmi kinos kätte saanud.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Liz
Batman alustab
Batman alustab

Post by Liz »

Nonii, nüüd vaadatud.
Kuna olin just vahetult enne raamatu läbi lugenud, siis natuke jäi häirima see, et üpris palju oli välja jäetud, aga see selleks.
Raamatus oli põhiline Bella kurbus ja tema hingepiin Edwardi pärast. Samas filmis see nii teravalt välja ei tulnud.
Üldiselt meeldis väga. Ei oskagi öelda, kas oli parem kui esimene osa või mitte.
Kristen Stewart oli märgatavalt täiskasvanulikum (just välimuse poolest) kui esimeses osas. Ja Jacobi muutus oli ka muidugi "mouthwatering"... (nagu ütleb Laurent Bella kohta traileris).
Libahuntide taplus ning üldse see poiste muutus libahundiks oli päris võimas vaatepilt.
Mulle igal juhul meeldis.
9/10
Post Reply