Surrogaadid
Moderator: Meeskond
Surrogaadid
Surrogaadid
Surrogates (2009)
Tulevikus elavad inimesed oma elu turvaliselt kodus istudes, läbi oma robot-surrogaatide, mis on nende seksikad ja füüsiliselt ideaalsed mehaanilised koopiad. See on ideaalne maailm, kus pole kuritegevust, valu, hirmu ega tagajärgi. Tõelise shokina tabab seda utoopiat üle paljude aastate esimene mõrv. Juhtumit uurima asuv FBI agent Greer (Bruce Willis) avastab pikkamööda tohutu vandenõu ning peab hülgama oma surrogaadi, et minna eluga riskides välja, et mõistatus lahendada.
www.forumcinemas.ee
Loe täielikku tutvustust siit
Surrogates (2009)
Tulevikus elavad inimesed oma elu turvaliselt kodus istudes, läbi oma robot-surrogaatide, mis on nende seksikad ja füüsiliselt ideaalsed mehaanilised koopiad. See on ideaalne maailm, kus pole kuritegevust, valu, hirmu ega tagajärgi. Tõelise shokina tabab seda utoopiat üle paljude aastate esimene mõrv. Juhtumit uurima asuv FBI agent Greer (Bruce Willis) avastab pikkamööda tohutu vandenõu ning peab hülgama oma surrogaadi, et minna eluga riskides välja, et mõistatus lahendada.
www.forumcinemas.ee
Loe täielikku tutvustust siit
- Ralf
- love <3
Oota... kas me saame siis näha, milline on Bruce Willise mehaaniline seksikas koopia? Tšekkan kohe trailerit! Mayhem!
Oh, tundub päris asjalik. Kui seal vaid ainult Rosamund Pike ei mängiks... vihkan teda.
Oh, tundub päris asjalik. Kui seal vaid ainult Rosamund Pike ei mängiks... vihkan teda.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ma ei oska täpselt seletada, mis selles traileris ja tolle filmi välimuses mind häirib. Vist see, et atmosfäär puudub täielikult, kõike on lihtsalt võimalikult gloss'lt filmitud, sparkly as sht. Korralikule ulmekale kohast tunnet ei mingit, võiks sama vabalt olla mistahes "pane peategelast mängima mingi tuntud action-näitleja" löömafilm. Näib olevat täielikult inspiratsioonita tehtud stuudio tellimusfilm. Õak.
Koomiks tundub kordi huvitavam.
Koomiks tundub kordi huvitavam.
- Spellbound
- Ristiisa

Kuna Worstpreviews andis 8/10, siis arvan, et lähen vaatama. Ei tea ka. Tundub nii tavaline, aga Mitchelli ja Willise pärast vaataks küll 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Teatud hetked meenutasid "Mängurit"
Aga meeldis. Väga loogiliselt kõlab, et tulevikus lasevad inimesed oma surrogaatidel nooremad ja millegipärast steriilsemad välja näha.
Kinokaaslane naljatas veel, et Willis oleks võinud karjuda: "Senior citizens to the resque!", kuid... ma eelistan ikka vanakoolitegijaid nendele uutele "beebinägudega" androgüünsetele meestehakatistele.
Kui need kaks esimest operaatorit surma said, asjamehe poeg ja suvaline tšikk, kes päriselus oli ülekaaluline isane. "Mänguris" oli ka ju ülekaaluline pervert.
Aga meeldis. Väga loogiliselt kõlab, et tulevikus lasevad inimesed oma surrogaatidel nooremad ja millegipärast steriilsemad välja näha.
Kinokaaslane naljatas veel, et Willis oleks võinud karjuda: "Senior citizens to the resque!", kuid... ma eelistan ikka vanakoolitegijaid nendele uutele "beebinägudega" androgüünsetele meestehakatistele.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- d4ncestyle
- Raevunud härg

Re: Surrogaadid
Mulle meeldis see film ning kindlasti top3 Bruce Willise film, parimad on küll ''Live Free or Die Hard'' ja ''Red''.
Mulle tundus, et filmi algusest peale Bruce Willise tegelaskuju ei pooldanud surrogaate.
Filmi peaeesmärk mõjus veidi naljakas, inimene, kes lõi surrogaadid, tahab need nüüd hävitada.
Üks asi tekitas minu küll veidi segadust, kui vaadata sõdasi, kui seal kedagi ära ei tapetud ning koguaeg tulid uued sõdurid peale, siis mille järgi nad saavad aru, kes võitis lahingu.
Selline tuleviku nägemise versioon tegi veidi nukraks, kuigi usun, et hetkel juba oleks taolised surrogaadid võimalik teha.
Hindeks 9/10.
Mulle tundus, et filmi algusest peale Bruce Willise tegelaskuju ei pooldanud surrogaate.
Filmi peaeesmärk mõjus veidi naljakas, inimene, kes lõi surrogaadid, tahab need nüüd hävitada.
Üks asi tekitas minu küll veidi segadust, kui vaadata sõdasi, kui seal kedagi ära ei tapetud ning koguaeg tulid uued sõdurid peale, siis mille järgi nad saavad aru, kes võitis lahingu.
Selline tuleviku nägemise versioon tegi veidi nukraks, kuigi usun, et hetkel juba oleks taolised surrogaadid võimalik teha.
Hindeks 9/10.