No nii, saatsin vähemalt enda meelest 100%-lise vastuse ära. Kolmandat filmi olen muide kaks korda näinud, kuid ei teadnud vastust enne põhjalikku Google'damist, mille puhul kasutasin muuseas võtmesõnadeks taustal leiduvaid tekste.
Tra, jändasin kaks tundi imfdb's aga ei tuhkagi. Kaheksa leidmine ei tohiks muide üleliia raske olla. Google'isse sisestamiseks on hulgaliselt võtmesõnu.
Minu postkastis sellist kirja aga pole ja täpselt sel põhjusel puuduvad sinul need puntkid. Uuri oma outbox'i või sent maili või mis iganes viisil antud portaal saadetud kirju nimetab. Kui saab kuidagi selgeks, et tõesti saatsid kirja enne tähtaega, saad oma punktid.
Mul on iga uue mängija üle hea meel, nii et mul pole mingit huvi kirju peita või kellelegi õigusega väljateenitud punkte mitte panna.
Jolt wrote:Minu postkastis sellist kirja aga pole ja täpselt sel põhjusel puuduvad sinul need puntkid. Uuri oma outbox'i või sent maili või mis iganes viisil antud portaal saadetud kirju nimetab. Kui saab kuidagi selgeks, et tõesti saatsid kirja enne tähtaega, saad oma punktid.
Mul on iga uue mängija üle hea meel, nii et mul pole mingit huvi kirju peita või kellelegi õigusega väljateenitud punkte mitte panna.
Otsi gmailis vasakult menüüst üles "Rämpspost". Minul asub ta rühma "6 veel" all. Tõenäoliselt seal mu kiri kükitabki! Ning anna gmailile teada, et mu kiri pole rämpspost ning järgmisel korral tuleb ta juba ilusasti Postkasti!