Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
"My Sister's Keeper". Mingi komejant vähihaigest lapsest, täielik ila. Et asi piisavalt ametlik oleks, panen signeeritud pildi ka juurde.

Muide, ma märkasin, et see vähihaige tüdruk meenutas kangesti Pingviini "Batman Returnsist":

Muide, ma märkasin, et see vähihaige tüdruk meenutas kangesti Pingviini "Batman Returnsist":
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

Pandorum 7/10
Omad vead on täitsa olemas, aga mulle täitsa meeldis
Omad vead on täitsa olemas, aga mulle täitsa meeldis
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Accident (Yi ngoi). Produtsendiks Johnnie To. Milkyway toodang. Lugu palgamõrvaritest, kes tapavad hoolikalt läbimõeldud "õnnetustega". Imelik on vaadata HK põneviku, kus puudub tulistamine, autode tagaajamine ja martial art, aga ikka neetult pingeline. Rohkem selline paranoiline kruvimine, mis lõppes kahjuks liiga äkiliselt, kuid siiski jagub piisavalt originaalsust ja kvaliteetset Milkyway'd.
Georg - haltuura.. - 6/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kodus vaatasin Being John Malkovich'i, mis meeldis mulle väga. 9/10
Siis läksin ühe sõbra juurde, kus vaatasime Saw V ära, mis meeldis samuti, kuid ei midagi erilist. 6.5/10
Ning seal vaatasin üksinda veel Night of the Living Dead 3D'd, sest teised vajusid magama. See tundus ka täiesti mõnus teos, aga seda tõenäoliselt ainult seepärast, et mul originaal nägemata. Hetkel sellele 6/10.
Siis läksin ühe sõbra juurde, kus vaatasime Saw V ära, mis meeldis samuti, kuid ei midagi erilist. 6.5/10
Ning seal vaatasin üksinda veel Night of the Living Dead 3D'd, sest teised vajusid magama. See tundus ka täiesti mõnus teos, aga seda tõenäoliselt ainult seepärast, et mul originaal nägemata. Hetkel sellele 6/10.
The Killing Room - ääretult keskpärane. Paralleelid esimese Saw'ga on väga ilmsed. Samasugune tegelaste ajukepp ning ega esimeses Saw's olnudki niivõrd palju õõva nagu hilisemate filmidega sellele frantsiisile omaseks on saanud. Killing Room on kindlalt intelligentsem kui Saw, kuid meelelahutusfaktori poolest jääb siiski alla. Ma ei saa aru, kas see TKR üritas avada tegelaste psüühikat või ei... näiliselt üritas, kindlalt ebaõnnestus. Taustamuusika on žanrile suht tüüpiline, filmist endas puuduvat pinget üritatakse genereerida keelpillid piinamisega. Seda võin küll öelda, et kaameratöö on tagasihoidlik, kuid väikesele thrillerile kuidagi väga sobilik, võibolla isegi intiimne.
Vaadates režissööri filmograafiat (TKR on ainus film, mida sellest nimistust näinud) tundub, et võiks nagu progress olla. Battle: LA cast on muhe ja Aaron Eckhart juba promos filmi päris julgelt, loodetavasti areneb Liebesman veelgi.
Vaadates režissööri filmograafiat (TKR on ainus film, mida sellest nimistust näinud) tundub, et võiks nagu progress olla. Battle: LA cast on muhe ja Aaron Eckhart juba promos filmi päris julgelt, loodetavasti areneb Liebesman veelgi.
Hustle & Flow
Kõigepealt tänud filmiveeblasele, kel fooruminimeks hau. Tema soovitas seda vaadata Get Rich or Die Tryin' teemas ja ma siis mõtlesin, et fuck it. Vaatan ära. Ning hetkel vaadatutest novembri kuu parim film raudselt. Palju parem, kui 8 Mile, millesse ma samuti üsna kiindunud olen, kuid Hustle & Flow on paaaaaaalju parem.
Film võitis muide Oscari ka laulu eest 'It's Hard out Here for a Pimp'. Ülim lugu. Kuulake siit.
Kõigepealt tänud filmiveeblasele, kel fooruminimeks hau. Tema soovitas seda vaadata Get Rich or Die Tryin' teemas ja ma siis mõtlesin, et fuck it. Vaatan ära. Ning hetkel vaadatutest novembri kuu parim film raudselt. Palju parem, kui 8 Mile, millesse ma samuti üsna kiindunud olen, kuid Hustle & Flow on paaaaaaalju parem.
Film võitis muide Oscari ka laulu eest 'It's Hard out Here for a Pimp'. Ülim lugu. Kuulake siit.