Mul hakkab äratuskell (aka telefon) tirisema pool tundi enne vajalikku ärkamisaega ja juhul, kui kogemata äratust välja ei lülita, tuletab end meelde iga 5 min tagant. Esiteks pean harjuma mõttega, et varsti tuleb üles tõusta. Ja teiseks pelgan ühekordset märguannet, sest olen kindel, et vajutaksin äratuse kinni ning magaksin rahulikult edasi.
Pixie wrote:Mul hakkab äratuskell (aka telefon) tirisema pool tundi enne vajalikku ärkamisaega ja juhul, kui kogemata äratust välja ei lülita, tuletab end meelde iga 5 min tagant. Esiteks pean harjuma mõttega, et varsti tuleb üles tõusta. Ja teiseks pelgan ühekordset märguannet, sest olen kindel, et vajutaksin äratuse kinni ning magaksin rahulikult edasi.
Olen hommikuti täpselt samas olukorras
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Chras wrote:Aa ja mul on selline kiiks kah veel et, Mulle meeldivad täiega armid... Ma pole kunagi Õmblemas käinud... täiega tahaks sellist armi nagu LOSTIS Lockil on...
nja arm kaunistab meest....ja mulle meeldi ka kui kuttidel mõni väiksem arm on või nii...aga endale küll ei tahax...
Hoho. Nagu sõjast oleks läbi käinud. Teine käsi näeb tsipa kenam välja, aga leidub sellelgi arme. Tolle suure laigu eest pöidla ja nimetissõrme vahel vastutab presskann ja selle sees olnud tulikuum kohv - vajutasin pressi täiest jõust alla ja järgmisel hetkel lendas see igale poole. Roosa arm nimetissõrme ja keskmise sõrme vahel on jälle halvast saagimisest. Käe keskel on samuti paar põletusarmi ja kriimustust, mis muideks moodustavad täpselt F tähe, mida ma olen veebis kasutanud ka hüüdnimena.
Ja siis veel see:
Kehva kvaliteediga, kuna valgustus polnud just parim. Roomasin noorena üle parketi vahele kinni kiilunud klaasikillu. Päris mitu õmblust.