Lelulugu 3
Moderator: Meeskond
Lelulugu 3
Lelulugu 3
Toy Story 3
Woody (Tom Hanks), Buzz (Tim Allen) ja teised mängukasti tegelased jäetakse lasteaeda lastele mängida, kui nende omanik, Andy, läheb kolledisse. Sealt saavad alguse ennenägematud seiklused mänguasjade seltsis, et leida endale see õige omanik.
Täielikku tutvustust loe siit.
Toy Story 3
Woody (Tom Hanks), Buzz (Tim Allen) ja teised mängukasti tegelased jäetakse lasteaeda lastele mängida, kui nende omanik, Andy, läheb kolledisse. Sealt saavad alguse ennenägematud seiklused mänguasjade seltsis, et leida endale see õige omanik.
Täielikku tutvustust loe siit.
Eestikeelne treiler: http://www.youtube.com/watch?v=L7TnbSFM ... re=related
- Ralf
- love <3
Ei jõua ära oodata.
Olen suur "Toy Story" fänn ja sealjuures kindel, et 3D'st hoolimata võib sellest saada minule midagi väga erilist.

Olen suur "Toy Story" fänn ja sealjuures kindel, et 3D'st hoolimata võib sellest saada minule midagi väga erilist.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Last edited by Ralf on 17. March 2010, 00:20, edited 2 times in total.
- Ralf
- love <3
Vau... mul pole sõnu. Seda võiks lausa arvutianimatsioonide "Casablanca"-ks nimetada. Liigutav, naljakas, siiras... puhas movie magic. Pean end natuke koguma, enne kui midagi pikemalt kirjutada oskan, kuid ütleme nii, et sa tead, et oled midagi erilist näinud, kui sul pärast filmi garderoobist seljakotti võttes ikka veel pisarad silma tükivad.
Minge kindlasti vaatama!
9,5/10
Minge kindlasti vaatama!
9,5/10
- Ralf
- love <3
Soprano wrote:Kuid 1. ja 2. osale jääb alla or what?
Hea meelega ütleksin, et kolmas ongi triloogia parim, kuid siis tekiks jälle tunne, et teen esimesele ja teisele osale liiga... ütlen siis hoopis, et nad on minu jaoks kõik enam-vähem täiuslikud ning komplementeerivad üksteist. Kui seni on "Toy Story" vähegi korda läinud, siis külmaks ei jäta kolmas kindlasti.
Ning kuidas 3D oli?
Ausalt öeldes olin filmi juba esimestest kaadritest niivõrd investeeritud, et ei pannud 3D'd kuigi palju tähelegi. Üle seda igatahes ei kasutatud, kuid väga torkas see just silma filmi eel näidatud lühianimatsioonis "Day & Night", mis on samamoodi järjekordne Pixari meistritöö. Vaatan tulevikus kindlasti 2D's uuesti ja siis oskaks ehk paremat võrdlusmomenti tuua, aga seda võin öelda, et kui 3D millelegi sobib, siis on need "Toy Story" sarnased filmid. Animatsioon on lihtsalt lummav! Mulle meeldisid tumedamad värvitoonid filmi süngemates stseenides, valgustus - kõik oli kinergasmi tekitav.
--
Tõepoolest polegi sõnu, et elamust vähegi selgelt kirjeldada, sest "Toy Story 3" järel oskad teha vaid erutunud helisid. OOOH!!! AAHHH!! WHOAAAA!!! Meistriteos missugune.
Maksimumpunkte ei raatsinud paraku anda, kuna minu arust jäi mänguasjade suure seikluse lõpp sedapuhku natuke lünklikuks (lõpupoole tuleb mängu deus ex machina) ning mõned naljad ei olnud just kõige paremad, ehkki ma pole ammu nii kõvasti ja südamest naerda saanud ja muidugi nii kõvasti nutta lahistanud kui selle filmi ajal.
Ma ei saa muidugi täiesti objektiivne olla, sest olen neid tegelasi armastanud lapsepõlvest saati, kuid isegi inimene, kes pole varasemaid osi näinud ega hooli Woody'st või Buzz'ist väga, peaks saalist lahkuma nõrkade põlvedega ja märgade silmadega.
Kidd wrote:Ei saa aru, mis selle Leluloo fenomen on? Olen 1. osa näinud ja ei annaks küünemustagi selle eest.
Millal see oli? Mul oli üle kümne aasta täielik blokk Toy Story vastu. See aasta vaatasin 2 esimest ära ja nautisin täiel rinnal. Väga hästi kirjutatud imo.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ralf wrote:Vau... mul pole sõnu. Seda võiks lausa arvutianimatsioonide "Casablanca"-ks nimetada. Liigutav, naljakas, siiras... puhas movie magic. Pean end natuke koguma, enne kui midagi pikemalt kirjutada oskan, kuid ütleme nii, et sa tead, et oled midagi erilist näinud, kui sul pärast filmi garderoobist seljakotti võttes ikka veel pisarad silma tükivad.![]()
Minge kindlasti vaatama!
9,5/10
Hah, tohlakas, sulle isegi ei meeldinud Casablanca.

- Ralf
- love <3
Forza wrote:Ralf wrote:Vau... mul pole sõnu. Seda võiks lausa arvutianimatsioonide "Casablanca"-ks nimetada.
Hah, tohlakas, sulle isegi ei meeldinud Casablanca.
Jah, aga kas see, et ta mulle ei meeldinud, teeb ta universaalselt vähem armastatumaks kui ta alati olnud on? Sa ju ikka mõistad, et ma hindan "Casablancat" kui väärtfilmi, sellel, et ta mulle isiklikult ei meeldinud, ei oma selle võrdlusega mingit pistmist.
- Ralf
- love <3
Usu mind, kui ma ütlen, et "Toy Story 3" on arvutianimatsioonide "Casablanca", siis see on väga suur kompliment. See, et mulle endale võrdluseks toodud linateos korda ei läinud, ei oma siinkohal mingit tähtsust.