Vist on kõige õigem see küsimus siia postitada, sest uut teemat konstrueerida ei näinud mõtet.
Niisiis, ühe pisiprojekti jaoks oleks vaja valida film, mida suudaks vaadata ~15 liikmeline seltskond, kes tüübilt väga erinevad, aga saaksid sellest ka mingigi elamuse + pikkuseks oleks soovituslik jääda ~100 minuti piiridesse, kuigi välistatud pole ka kauemkestvad variandid + keel peaks olema good ol' English. Endal on küll paar mõtet, aga filmikogemus on lihtsalt niivõrd väike, et sobivad variandid ei tule kas lihtsalt meelde, või ei ole nende olemasolust aimugi.
IlseV wrote:Vist on kõige õigem see küsimus siia postitada, sest uut teemat konstrueerida ei näinud mõtet.
Niisiis, ühe pisiprojekti jaoks oleks vaja valida film, mida suudaks vaadata ~15 liikmeline seltskond, kes tüübilt väga erinevad, aga saaksid sellest ka mingigi elamuse + pikkuseks oleks soovituslik jääda ~100 minuti piiridesse, kuigi välistatud pole ka kauemkestvad variandid + keel peaks olema good ol' English. Endal on küll paar mõtet, aga filmikogemus on lihtsalt niivõrd väike, et sobivad variandid ei tule kas lihtsalt meelde, või ei ole nende olemasolust aimugi.
Huvitav probleemike. 12 Angry Men oleks sobilik sellele seltskonnale, pärast vaidlevad, kui erinev arvamus kõigil filmist on vms. Aga midagi IMDb top 250 hulgast? Pulp Fiction't, Fight Club'i jms. on vist paljud juba näinud... Mõni komöödia hoopis? Monty Python'i mõni film?
Aitäh, et keegi ka vastata viitsis. Monty Pythonit võiks isegi uurida ja see ideena ka välja käia, teiste variantide sobivusest vist juba mIRC'is midagi mainisin. Täna mõtlesin ise veel Into The Wildi peale, mida oleks tore uuesti üle vaadata.
Oled kindel, et kogu 15-liikmeline seltskond on võrdväärselt huvitatud filmi jälgimisest? Minul enda sõpruskonnas tekivad ka kordi väiksema rahvahulgaga kohati probleemid. Piisab paarist jobust ja need ei lase mitte kellelgi teisel filme süveneda. Võibolla ma ise vaatan veidi liiga keskendunult. Ma üleüldiselt proovin vältida kõvahäälset kommenteerimistki.
Aga sul peavad ikka väga ülirahulikud sõbrad olema, kui Into the Wild on ka variandiks. Suht aeglase tempoga film, mis pealegi eeldab pidevat jälgimist.
Monty Python on minu arvates kind of tricky... iseendal on kogemused The Meaning of Life'ga. Ühele sõbrale oli see täpselt sama huvitav, kui vaadata värvi kuivamas. Seetõttu muutus ta suht ärritatuks ning ta kommenteeris kõige absurdsust (what's kind of the point). Rahunes maha vaid hetkeks, kui rindasid näidati.
Ei, tegemist pole otseselt viieteistkümne sõbra koosviibimisega ja pigem jääb esmatähtsaks siiski filmivalik, mis jah, olen kindel, mitte ühelgi juhul ei saa kõigile meeldima.
Into The Wild sattus valikvõimaluste sekka rohkem subjektiivse arvamuse peale.
Ses suhtes olen siiski peaaegu kindel, et teistega arvestada osatakse ning film vaikselt lõpuni ka vaadatakse.
Ma vaatasin Into the Wild'i esimesel korral sõbraga, kuid ei kujuta kuidagi ette 15-si seda vaatamas. Kui see ongi filmiõhtu vms siis muidugi go for it! Samas kuskil korteris koosviibimisel oleks mõeldamatu selline film, inimesed siiberdavad ja räägivad...
The Meaning of Life algus "piraatidega" pole mulle kunagi meeldinud. Pärast seda läheb lõbusamaks. Ma ise mõtlesin Holy Grail peale muidu rohkem. Igatahes ma valiksin kindlasti mõne komöödia. Universaalne.
8. novembril ehk sel pühapäeval ehk täna Kanal 2-st kell 21:05 võib vaadata sellist filmi nagu "Burn After Reading". Parim 2008. aasta komöödia, mida minu silmad on näinud.
"Primal Fear" hakkab varsti Kanal2 pealt. Praegu jookseb "Kiss the Girls", üks suhteliselt hea sarimõrtsukafilm Morgan Freemaniga. Esimest pole näinud, hea meelega vaataks. Teen kohvi.
Homme 10. novembril tuleb ETV-st "4 kuud, 3 nädalat, 2 päeva" algusega 22:10. Kolmapäeval võib seda ka ETV2-st vaadata kell 22:35. Euroopa Filmiakadeemia valis tolle linateose 2007. aasta parimaks. Minu arust on tegu hea filmiga: 8,5/10.