Filmimängude arutlus
Moderator: Meeskond
Fabienne: Whose motorcycle is this?
Butch: It's a chopper, baby.
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
Uus voor on praeguseks momendiks vastanutele väga kerge. Üks 100%line ja mitu peaagu täielikku vastust juba. Se'l korral on võimalik vähemalt mõnigi pilt suht lihtsalt välja otsida ju.
Butch: It's a chopper, baby.
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
Uus voor on praeguseks momendiks vastanutele väga kerge. Üks 100%line ja mitu peaagu täielikku vastust juba. Se'l korral on võimalik vähemalt mõnigi pilt suht lihtsalt välja otsida ju.
Muide, Tarantinol on see võtmete shot peaagu et kõigis filmides sees. Kill Billis nt Pussy Wagon ja Sin City segmendis samuti. Ma ei hakanud ainult tema filme käte peale raiskama, proovin kõiki filme ühekordselt küsida. Ja muidugi, kui tema mingi jalgade teema siis saaks taaskord vaid Tarantino filmidest jõhkra galerii.
- Spellbound
- Ristiisa

Ma peaks vastamisel rohkem googlet kasutama. Tavaliselt olen vaadanud peale, kas tunnen ära või mitte ja saadan kohe vastused ära 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

Soprano wrote:Mängujuht täna vist pidutseb... pole msn's ka näha.
Nojah...väljas lumememme tegemas
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Arvesse lähevad kõik pakkumised, mis on saabunud enne minupoolsete vastuste postitamist. Lumememme ei teinud, ent samas ei tea ma täie täpsusega miks härra Soprano jagab ekskulsiivset infromatsiooni. Käisin muidu kirikuid põletamas ja Ülgast nülgimas (kuigi tegelikult võtab hoopiski tema minult (öökulli)muna, igas voorus noh), kui täpseks minna.
- Ralf
- love <3
Jolt wrote:Ralfi vastuses olid mõned lüngad ja mõned oletused.
Lünkadest olen teadlik, aga mis oletusi silmas pead? Enda meelest justkui olin kindel, et need pildid, mille tuvastasin, on ka õiged.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora