Trooja
Moderator: Meeskond
Trooja
Trooja
Troy (2004)
Trooja prints Paris (Orlando Bloom) armub Sparta kuninganna Helenass (Diane Kruger) ja nad põgenevad koos Troojasse. See aga ei meeldi Helena abikaasale, kuningas Menelaos (Brendan Gleeson) ja koos venna Agamemnoniga (Brian Cox) alustavad nad sõda Trooja vastu. Nad saadavad Trooja alla kogu sõjaväe koos Sparta auväärse laevastikuga, kuhu kuulub üle 1000 laeva.
Film on tehtud Homerose eepose "Ilias" alusel.
Loe täielikku tutvustust siit
Troy (2004)
Trooja prints Paris (Orlando Bloom) armub Sparta kuninganna Helenass (Diane Kruger) ja nad põgenevad koos Troojasse. See aga ei meeldi Helena abikaasale, kuningas Menelaos (Brendan Gleeson) ja koos venna Agamemnoniga (Brian Cox) alustavad nad sõda Trooja vastu. Nad saadavad Trooja alla kogu sõjaväe koos Sparta auväärse laevastikuga, kuhu kuulub üle 1000 laeva.
Film on tehtud Homerose eepose "Ilias" alusel.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Algus oli kuidagi kahtlane ja igav. Aga tegelt täitsa hea film on. Iliase põhjal teavad vist enamus juba ette ära kuidas sõda lõppes. Kuid Troojalased tehti kuidagi nii abituks. Endal oli meeles, et algul oli asi rohkem vastupidi. Ja siis edasi läks asi nii nagu ta läks ...
Kuid tegelt. Milleks viriseda. Igati huvitav oli ; :wink:
Kuid tegelt. Milleks viriseda. Igati huvitav oli ; :wink:
-
Mannukas00
- Teadmata kadunud

Ootused olid palju suuremad,aga tegelikult oli päris korralik asi.
Kahjuks puudusid minu arust võitlussteenides pinge ja üleüldine action toimus kuidagi muuseas.Achilleuse ja Hektori võitlusstseen oli,aga väga hea.
Ãldjuhul film oli vaadatav ja ega väga ei pettunudgi,aga vahepeal kiskus tõesti igavaks.
Kahjuks puudusid minu arust võitlussteenides pinge ja üleüldine action toimus kuidagi muuseas.Achilleuse ja Hektori võitlusstseen oli,aga väga hea.
Ãldjuhul film oli vaadatav ja ega väga ei pettunudgi,aga vahepeal kiskus tõesti igavaks.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Minu arust oli film väga hea! Natuke halvem kui "Gladiaator", aga vaksa võrra parem kui "Taevane kuningriik". Minu arust olid lahingustseenid head ja kõik muugi. Uhke Trooja linn, suured Trooja väravad, mille ees Hector peab kahevõitluse Achilleusega. Kohe näha, et suure-eelarveline, aga minu arust mitte ainult vaatemänguline nagu sellised filmid kipuvad tihtipeale olema. Igati arvestatav ja suurejooneline film! 9/10!