Lizzahy wrote:Selleks peaks Zack Snyderi kampa võtma, et kaklus-võitlusstseenid ilusti näha oleksid, me thinks.
Ei ei eieieieieieiieieieieiiiii.....
Ma pidasin silmas tegelikult vaid aegluubi rakendamist, mitte meest ennast. Kukkus halvasti välja. Aga ma ei ütleks küll, et see udusus midagi nendelt klippidelt ära võttis. Isegi plaza kesistes tingimustes 3D filmi vaadata oli päris okei.
Vaatasin lekkinud traileri ära jaaaa the excitement is back! See näitas päris palju sisu ja actioni. Action saab 3Ds olema võimas raisk. Tahaks trailerit juba uuesti vaadata aga kvaliteet on väga halb.
Youtube'st on juba mahavõetud, aga worstpreviews on veel üleval. Kvaliteet on tõesti sedavõrd halb, et kiire liikumisega actionssteenidest on suhteliselt keeruline midagigi aru saada. Sisu tundub liiga stampne, aga taustaks olen muusika (original score?) mõjul tundub film lihtsalt liiga eepiline.
Traileri alguses on kohe kindlasti Steve Jablonski loodud tunnuslugu "The Island"-ile. Väga eepilise tunde jätab ja kui veel hea kvaliteedilist traileriactionit ka näeb, siis olen küll vist täielikult müüdud. Sisu tundub ikka veel tavaline, aga ei tea ka, mis sealt lahti koorub. 3D sõda tuleb kindlasti AWESOME
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Käisin päeval sossasoola Plazas MJ filmi vaatamas ning sellele eelnes Avatari trailer, 2K digitaalprojektsioon. Suurele kinoekraanile projekteerituna nägi see trailer fucking epic välja. Värvid võrreldes minu koduekraanil nähtuga olid palju paremad, ning kogu see CGI, mida on kiidetud ja laidetud, tundus palju parem ja usutavam. Võimas heli andis ka palju parema elamuse, kui tavaline kuue kõlariga 5.1 süsteem mul kodus suutis pakkuda. Loodetavasti on detsembris Plazas ka Feel the Difference 3D seanss esimeses saalis. Pole varem nendel seanssidel käinud, kuid nüüd tunnen, et võiks enda kõrvakilesid piinata küll. Kahju muidugi, et Cinamoni esimeses saalis 3D-d pole, see on vist liiga suur saal, sest isegi Plaza esimene saal pidi 3D ekraanide suhtes vägagi suur olema.
Ma ei suuda detsembrit ja lõpptulemust ära oodata.