Ouyeah, selle vooru kirjad on palju sisukamad ja tohutult mõnus on lugeda.
Mispärast vastuste võimalikult kiire saatmine võiks olla hea idee: kui näen, et mingi konkreetne film tekitab massiliselt müstikat (st, mitte keegi pole õiget vastust saatnud), siis lisan temaatilise kaadrile mingi täiesti teistsuguse lisavihje. Kui kasvõi üks inimene teab õiget vastust, siis lisakaadreid ei tule. Niisiis, varajakult saadetud kirjad võivad aidata teid kahel erineval viisil. Saate lisaabi või kindlustate ainsa puntki. Ilma piisavalt paljude kirjadeta ei tea ma täiesti kindlalt, kas mingi pilt on kõigile liiga raske.
Forza kiri kindlustas just hetk tagasi, et ei pea #2 filmi kohta ühtegi kaadrit lisama.
Proovin ka ikkagi mänguga kaasa tulla. Esimese vooru vastuseid ei saatnud, sest ei teadnud nagunii ühtegi, kuigi olen nelja esimese vooru filmi näinud. Naljakas, et ükski ei meenunud ega midagi.
Teise vooru vastused saatsin ära, nii palju kui teadsin ja oletasin.
irw, mis irw. Taga taustal on vägagi selinakyle'lik naine, aga samuti ka jokkerlikud autod, mida tähele panemata jättes oleksingi punkti kaotanud, kui reeglid appi poleks tulnud.
Rain wrote:Aga Jolt, kas ma mitte ei saatnud enda kirja sulle ? Seal peaks üks vastus õige olema...
Härra, vaatasin just hetk tagasi postkasti ristpõiki läbi ning sellist kirja mul paraku pole. Uuri kord enda outbox'i, kui hot.ee'l üldsegi on selline asi. Eeldusel, et mail läks internetis kaduma olen nõus selle puntki panema. Ilmselt teadsid kolmanda küsimuse vastust?
Last edited by Jolt on 03. November 2009, 17:51, edited 1 time in total.
Kehvasti on selle filmide tundmisega, näiteks ühte vastust vähestest äraarvanutest mõtlesin terve päev otsa, küll muude tegevuste kõrvalt, aga meenus see alles nüüd, õhtul.