Videvik

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Liiguksime nüüd õige sujuvalt Noorkuu teemasse üle...
kiisu12
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by kiisu12 »

«Videviku»-saaga kolmanda filmi võtted said läbi.
Slade jagas uudist võtete lõppemisest suhtlusportaali Twitter kaudu. ««Päikesevarjutuse» võtete ametlik lõpp oli eile, 29. oktoobril kell 4.30 varahommikul. Olen nii füüsiliselt kui emotsionaalselt kurnatud,» kirjutas lavastaja.

http://www.elu24.ee/?id=182098

lugege ise lähemalt....
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

kiisu12 wrote:
lugege ise lähemalt....

...vot ei loe
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
kiisu12
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by kiisu12 »

Ega ma ei käse!!Ma ainuld soovitan sest sinna on täpsemalt kirjutatud!!!
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

kiisu12 wrote:Ega ma ei käse!!Ma ainuld soovitan sest sinna on täpsemalt kirjutatud!!!

!!!1
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Mis ma leidsin fuckmylife'ist. Vb on olnud ka siin kunagi, pole seda teemat jälginud väga.

www.fmylife.com wrote:Today, my girlfriend dumped me proclaiming she wanted someone more like her "Edward". I asked her who Edward was. She held up a copy her "Twilight" book. She was talking about a fictional vampire. FML
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Garli wrote:Mis ma leidsin fuckmylife'ist. Vb on olnud ka siin kunagi, pole seda teemat jälginud väga.

www.fmylife.com wrote:Today, my girlfriend dumped me proclaiming she wanted someone more like her "Edward". I asked her who Edward was. She held up a copy her "Twilight" book. She was talking about a fictional vampire. FML

irv. a ma arvasin, et fml tähendas 'from my life'
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Malcolm
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Malcolm »

Garli wrote:

Hahaha. Kohutav. Ja uskumatu fenomen - mitte et ma tahaks õli tulle valada vanasse teemassse kirjutades. Meenub, et üks hea sõbranna, muidugi "Videviku" fänn, ei rääkinud minuga kuu aega, sest msni displeile pildi veidi täiendatud kulmudega Edwardist (pilt on lingi lõpus olemas) panin. "Arvustus" siin. Ehkki praeguseks mõjub suurem osa naljaviskamist sel teemal juba tüütavavõitu. 5/11

P.S. Fletchu, "Videvik" on vist kõige lähemal minu ekvivalendile sinu arvustusele filmist "Never Back Down". Ja Merilini kommentaar on siiamaani suureks lemmikuks.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Malcolm wrote:
Garli wrote:
P.S. Fletchu, "Videvik" on vist kõige lähemal minu ekvivalendile sinu arvustusele filmist "Never Back Down". Ja Merilini kommentaar on siiamaani suureks lemmikuks.

Tegin endagi filmiblogis "Twilighti" korralikult maatasa, enda harilikus musta huumori rohkes ja kaheldava poliitilise korrektsuse võtmes. Ja sinu tekst oli vägagi humoorikas. Mina kahjuks niisugust tagasisidet ei saanud.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Filmiveebi DVD-poes allahinnatud!
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Twilight on alati ülehinnatud.
Päevik | 2021
Image
Image
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Twilightil on vähem lehekülgi kui Avataril, and that`s a good sign ;-)
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

LiveForThis wrote:Twilightil on vähem lehekülgi kui Avataril, and that`s a good sign ;-)

Võin mõned juurde tekitada, kui soovi on.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Haha! "Taintlight" trailer - täitsa heameelega vaataks.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Vaatasin lõpuks ka selle filmi ära , alustasin tglt vaatamist juba eelmise aasta lõpus aga jäi pooleli.
Pean ütlema et mulle see film meeldis.
Kõige lemmikumateks tegelasteks on Cullenite pere, rohkem meeldivad Edwardi vanemad ja õed-vennad kui tema ise . Isa meeldib kõige rohkem sellest perest. (:
Bella ei meeldi eriti,vahepeal käib ta päris närvidele kui nii öelda.
Käib pinda kui ta koguaeg vaatab ringi et Edwardit leida ja siis vaatavad teineteist,kui räägivad omavahel siis kokutavad(kui nii öelda).Ei saa sõnu õieti suust.Bella on selline hall hiireke kes ka teistega suheldes räägib vähe,ei oska midagi öelda,see häirib mind.

Lemmikkohad: *Bellale tutvustatakse Cullenite perekonda *Edward muigab (kuulis juttu pealt) *Edward päästab Bella elu *Bella google research *Metsastseen(Edward ja Bella) *Edward sõidutab Bella kooli *Pere teeb süüa*Alice ja Jasper ilmuvad *Puult-puule *Pesapall *James,Victoria ja Laurent ilmuvad *Kaitsevad Bellat *Edward vs James *Teised ilmuvad,Alice teeb üks-null Jamesiga

Igastahes olen mina Cullenite pere fänn (v.a Edward jaRosalie).
;-)

8!
Post Reply