Cameron Diaz
Cameron Michelle Diaz sündis 1972 aastal San Diegos. Ta on pooleldi kuuba-ameeriklane ja pooleldi Anglo-sakslane.
Ta lahkus kodund 16 aastasena ja elas mitmetes erinevates paikades nagu Jaapan, Austraalia, Mehhiko, Marokko ja Pariis. 21 aastaselt tuli ta tagasi Kaliforniasse, kus ta hakkas töötama modellina. 1994 tegi ta enda filmidebüüdi filmis The Mask.
Nüüdseks on ta üks paremini teeniv Holliwoodi naisnäitleja.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Cameron Diaz
Moderator: Meeskond
Cameron Diaz
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Ta näeb küll kena välja, aga...ma ei taha küll kriitiline olla, kuid ma tõesti kahtlen tema näitlemisvõimetes. Ma paneks ta tibinäitlejannade kategooriasse. See tähendab, et ta on edukas ainult tänu oma välimusele. "Something about Mary" oli tegelikult hea film, aga tema teised filmid ei tõmba mind 
Have you ever heard the story about the little engine that could?
- Ralf
- love <3
Väga kena naisnäitleja, ent minu meelest natuke ülbe hoiakuga kohati. Ühe lülina uu(t)est "Charlie's Angels" filmi(de)st sobis ta koos Liu ja Barrymore'iga hästi ja "There's Something About Mary" oli ka täitsa hea. Ja tegelikult ta on ka tähtsamaid ja tõsisemaid rolle teinud, "Being John Malkovichi" mäletate?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
Igotafeeling
- Teadmata kadunud