Saag VI

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Risko wrote:
Ralf wrote:
Risko wrote:Mina lähen. 50.- kõigest :P

Mis koht?

Üpris hilja sain jaole nii et mitte kõige parem - viies rida 17/18.

Hah, sa pead filmi üle mu kolu vahtima. Mul kolmas rida (!!) 16-17.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Kõigepealt tasub kindlasti öelda, et minu meelest oleks pidanud sellele saagale juba ammu punkti panema, kuna sündmuste kulgemine on juba pikemat aega kergelt ebaloogiline, aga kuues osa oli individuaalses mõistes igati mõnus. Kindlasti tuli kasuks režissöörivahetus, sest kui David Hackl'i lavastus meenutas pigem süngemat krimkat, siis Greutert pani täie rauaga ja mõne kohe peal tagus süda päris kiiresti. Loodetavasti on tema ka järgmise osa juhtpuldis. Lõksud olid üllataval kombel isegi päris originaalsed. Väga meeldis koht, kus Williami assistent talle käsisaega kallale läks. Lõpp ei olnud just šokeerivalt ootamatu, kuid rikkalik nii Hoffmani kui ka Williami ja tema mängu poolest, ühesõnaga mitmetahuline ja üldjoones rahuldustpakkuv. Minu silmis parem, kui neljas ja viies osa. Neljandas oli gore-faktor liiga kõrgel ja mäng, millele viiendas keskenduti, ei omanud "Saw" universumi ja selle pöörete ja arengu suhtes peaaegu mingit tähtsust.
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Pole õrna aimugi miks, kuid ma läksin kinost välja mõeldes, et see oli ju täiesti normaalne film. Pole üldse eriti saaga fänn (va. esimene osa) aga see oli vaata et kõige normaalsem ülejäänutest. Hirmus mõeldagi, mis edasi hakkab juhtuma...
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
HEllseeker
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by HEllseeker »

Niii, nüüd on ära nähtud. Vast üks parimaid saagas, Kolmas loomulikult parim. Üht-teist originaalselt, happestseen lõpus oli vägagi rõve, kuigi oleks võinud rohkem näidata.
Igatahes, ootan VII osa. ;)
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"
Malcolm
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Malcolm »

Esimene osa oli mõtestatud ja mõjuv. Järjed ja kogu kaasnev krempel on moraalselt jälestusväärne.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

'Saw 7' To Finally Bring Back Cary Elwes for Dr. Gordon Answers

As a deadly battle rages over Jigsaw’s brutal legacy, a group of Jigsaw survivors gathers to seek the support of self-help guru and fellow survivor Bobby Dagen, a man whose own dark secrets unleash a new wave of terror…

The first theatrical feature to be shot exclusively on the cutting-edge SI-3D digital camera system, SAW VII 3-D brings the horrifying games of Jigsaw to life like never before.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

mõni koht oli ikka päris jube . Muidu film ise oli hea . Ootan samuti VII osa , ei tea kas see jääks siis viimaseks osaks või on neid veel tulemas?

Annaks 7,5/10
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Saag VI

Post by Rasmus »

Tõsiselt raske seda seeriat graspida. Absull ei tahaks uuesti vaadata neid filme, aga paratamatult ei suuda esimese korraga kõigele pihta saada, eriti kui toimuvat pidevalt ümber kirjutatakse ja laiendatakse. 6-7/10
Post Reply