Loodan, et film saab ka Oscari nomme ja äkki võidab ka midagi. Väga kõva oleks. Igatahes, minu jaoks on Public Enemies'i näol tegemist 2009nda aasta kõige parema filmiga.
Ei hakka hindega koonerdama ja panen julgelt maksimaalse 10/10 ära sellele. Meeldis lihtsalt nii väga.
selle jutu järgi pakuks , et see oli esimene ja viimane film ,mida sa oma elujooksul näinud oled.tubli poiss.
Garli wrote:Vau, sa oled maailma naba. Kui sulle film ei meeldi, siis ei tohi kellegile meeldida, eksole.
vau !?!?!?! mitmendas klassis ka:id,nublu ?
11. Unbelievable, innit. Kuid ma ei saa aru, mis on sel pistmist faktiga, et mulle Public Enemies meeldib. Sinu eelmisest postitusest jäi lihtsalt mulje, et oled väga egotsentriline inimene ning pead enda arvamust teiste omadest tähtsamaks.
Korralik film, ent lavastaja ning näitlejate suurusjärgu tõttu siiski pigem pettumus. Puudu jäi nii sisulisest pingest kui visuaalsest kvaliteedist. Arvustus siin. 7/11
Peamiselt nõustun Hülssiga. Tehnilisest küljest väga hea film, suurepärased näitlejad ja HD võimendas filmi realistlikkust, eriti tulistamisstseenide ajal. Sisu oli hea, kuid jättis veidike külmaks. Esimene pool oli väga hea, aga teisel poolel järsku muutus järsku igavaks ja muutus lausa piinavaks, kui mul polnud käekella kaasas. 7/10
Film iseenesest paeluski kõige rohkem sellega, et kuni lõpuni ei hakanud igav. 140 minutit pikk film kipub ära vajuma, kuid saranselt teisele J. Deppi triloogia filmile ei hakkanud hetkekski tüütu või igav.
Johnny Deppilt jällegi suurepärane roll! Christian Bale jäi natukene nõrgaks. Kuid Bale'le võibolla selline introvertse ja vaikse uurija osa väga ei sobi ka.
Original score jäi natukene tagasihoidlikuks - Elliot Goldenthal'i composing filmidele Frida'le või Michael Collins'ile ei vaja kriitikat, kuid viimasel ajal on vanameister veidike roostes, isiklik arvamus.
Forza wrote:Järele mõeldes on Public Enemies aina paremaks muutumas. Teist korda meeldis ikka oluliselt rohkem. Esimese korraga oleks mingi 6/10 olnud, hetkel 9
Päris jõhker tõus. Ma panin algselt 8/10 ja muutsin hiljem 7.
Võiks öelda, et Forza hinde ootamatu tõus on sama ootamatu, kui surnud Dillinger'i man's reaction...
olid mõned head stseenid, aga puudus tasemel ülejäänu, mis oleks liitnud kõik kokku heaks filmiks. Vahepeal jõudis isegi igav hakata. Huvitav story, aga ebahuvitav teostus. Ei pannud kaasa elama, ei tekitanud emotsioone. Tulevahetusega oli selgelt üle forsseeritud, aga eks see ole Mann'i kiiks. Sellega peab tema filme vaadates arvestama. Lõpukulminatsioon kino ees oli liialt üle venitatud. Meeldis seevastu 1930-date aastate kujutamine, rekvisiidid ja värvid. Meeldisid Depp ja Cotillard. Üks meeldejäävamaid kohti oli see, kui Depp tagaotsitavana politseijaoskonda mööda süüdimatult ringi kolas. Huvitava asja tõi välja oma kommentaaris Hau, et Mann oskab väheolulised kõrvaltegelased meeldejäävaks lavastada, seda peab tõesti filmi ühe tugevusena ära märkima.
Vaatasin filmi õe juures, üksinda ja kõrvaklappidega. Hommikul kohe peale ärkamist. Seetõttu tuli umbes poole peal uni peale. Aga... kuigi film kippus pisut pikale venima, tahaks öelda, et film kulges. Algusest lõpuni. Teisiti seletada ei oskagi. Lihtsalt kulges. Visuaalselt oli nauditav ja nagu keegi eespool öelnud - et kolmekümnendate hõng on hästi tunda.
Jäin mõtlema, et siis olid jõukad vist ikka need, kes seadusest mööda tegutsesid. Mulje jäi küll selline. :/
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA