Transformerid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ee, aitäh, et mu postituse ära kustutasid, Soprano, aga siin on see siis uuesti:
http://citizenforza.blogspot.com/2009/0 ... -2007.html
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

FYI ei kustutanud, vaid tõstsin siia ümber. Mis sitasti see uuesti!
Trash
Ristiisa
Ristiisa

Post by Trash »

Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Märkasin, et sel laupäeval on Tartus Cinamonis üks erilinastus järje soojenduseks.
Soojenduseks 24.06.09 esilinastuvale filmile „Transformerid: Langenute kättemaks“ näitame „Transformerite“ esimest osa.

Transformerid

laupäeval, 20.06.09

kell 19:00

Pilet 30 krooni!!
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Transformers lõppes just TV3 vahendusel.
Ei noh, 1. osa on ikka üle prahi meelelehutus, mitte nagu see piece of crap Revenge of the Fallen.
Kõik on kenasti tasakaalus. Huumor, labasus, action, kõik.
Aga T2 rikkus lihtsalt ilusa alguse ära. Thanks Bay :?
Vaatamata kõigele annab just Bay kätetöö ja sealhulgas ka Transakad kõige paremini mõista kui väga ameeriklased ennast armastavad.
8/10
Last edited by LiveForThis on 02. November 2010, 01:34, edited 1 time in total.
Max89
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Max89 »

Sai ka seda tv3-st vaadatud. Juba teist korda vaatasin ja vaataks mõni järgmine kord veelgi. Esimesel korral vaatasin seda kinos ning elamus oli võimas! 8)
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Vaatasin seda kõige pealt arvutist, siis kinos ja nüüd TV'st. Kõigil kordadel elamus suurepärane. Jumalast normaalne meelelahutust.
MIKS teise osaga asi piiksu keerati... :'( Nüüd läksid Kurtzman ja Orci üldse minema sellest projektist ju ka...
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
RockabillySarin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by RockabillySarin »

1/10
RockabillySarin
60000
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Transformerid

Post by CM-Girl »

Suurepärane film. Vaatemänguline, võimas, põnevust jagus küllaga. Pilk oli ekraanil kinni. Superhea muusika. Eriti LP "What I've Done". Autobotid olid parimad. Meeldis, et nad rääkisid. Transformeerumist oli huvitav jälgida, ootasin neid kohti enim. Huumorist ei tulnud ka puudu. Kurvemaid kohti oli.
Näitlejad jäid tahaplaanile minu jaoks, kui kedagi esile tuua siis just Duhameli. Megan Fox meeldis tunduvalt rohkem kui blond tsikk kolmandas osas.
Filmi pikkust arvestades sai film väga kähku läbi. Igavust ei tundnud. Vaataks hea meelega uuesti.

10/10
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by damon »

Iseeneset ok film aga minu jaoks oli transformeerumine liiga detailirohke ja segane.
Ma saan aru, et see on vaatemänguline ja tänapäeva arvutitehnoloogia võimaldab sellist keerulist "tilulilu" aga paratamatult meenutan ma samanimelist animatsiooni ning seal oli transformatsioon palju lihtsam.
Pooldan tihti lähenemist: "Less is more!".

8/10

PS! Mis krdi värk on selle filmi tutvustuse posteriga - võiks parema panna.
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Vaatasin esimest filmi uuesti, kuna kohe-kohe tuleb see eepiline film, kus OPTIMUS PRIME RATSUTAB ROBOT DINOSURUSE SELJAS. Ja kurat...nii halb film oli. Täiesti kohutav lausa. Eriefektid eriefektideks, aga Lebuff oli talumatult tüütu pervert, Autobotid olid badassid kuniks selle hetkeni kui otsustati, et nad on liiga targad ja nende IQ lülitati natukeseks ajaks välja
Spoiler :
(kogu see jant Lebuffi tagaaias - mille kuradi pärast nad sinna ronisid üldse? JA MILLE KURADI PÄRAST KEEGI NEID EI NÄINUD?)
ja kõrvaltegelased olid skaalal "meh" kuni "ma loodan, et sa sured kõige kohutavamal viisil".
Positiivseks võiks lugeda Bumblebee tegelase ning see turvavöö stseen oli ka päris tore.

Kas noortematel inimestel on halb maitse või mille kuradi pärast siin teemas need puntkid nii kõrged on?
LynxHunter789
Batman alustab
Batman alustab

Post by LynxHunter789 »

Ütleme nii, et maitse üle ei vaielda. Minu jaoks tegu ühe parima action filmiga. Mäletan veel, kui Pärnu Mai kinos sai seda vaatamas käidud. Peale filmi oli küll selline tunne, et "WOW. PEAN VEEL SEDA SAAMA!!!".
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
Post Reply