Kuulsuste teisikud
Moderator: Meeskond
Kuulsuste teisikud
Käisin ujumas just ja nägin ujulas tüüpi, kel oli täpselt sama soeng nagu Vincent Vega'l Pulp Fictionist ja tiba Travoltalikud näojooned. Suht lahe.
- lostinthemist
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Kui selline teema juba üles võetud, siis mainin ära, et suvel sai Lõuna-Prantsusmaal laagris käidud, kus kohtusin seal ühes väiksemas kohas elava poolakaga, kes oli peaaegu, et identne Tim Rothiga. Täiesti uskumatu lihtsalt. Iga viimanegi kui näojoon meenutas teda 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Mu sõber rääkis mulle ükskord, et ta nägi Balti Jaama tunnelis Brad Pitti.
Ma ise seda ei uskunud, aga sõber oli rohkem kui kindel ja kui küsisin, et mis ta seal tegema peaks, vastas: "Ehk otsis privaatsust, kus keegi teda ära ei tunneks." Ilmselt oli siiski inimene, kes oli Brad Pittile väga sarnane, sest mida selline tüüp ikka Balti jaamast otsiks. 
Kickflick wrote:Mu sõber rääkis mulle ükskord, et ta nägi Balti Jaama tunnelis Brad Pitti.Ma ise seda ei uskunud, aga sõber oli rohkem kui kindel ja kui küsisin, et mis ta seal tegema peaks, vastas: "Ehk otsis privaatsust, kus keegi teda ära ei tunneks." Ilmselt oli siiski inimene, kes oli Brad Pittile väga sarnane, sest mida selline tüüp ikka Balti jaamast otsiks.
Jep, üks Pittile väga sarane blond meesterahvas sõitis veel mõni aeg tagasi bussiga, mis väljus Balti Jaamast. Viimasel ajal pole teda näinud.
- Ralf
- love <3
No üks mu sõber näeb välja täpselt nagu Tim Roth. Temast pole vist aga pilti, mis seda sarnasust korralikult edastaks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Taffex jah, ja tõesti on. Talle on vist oma 10 inimest seda väitnud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora