Tavalised kahtlusalused
Moderator: Meeskond
Tavalised kahtlusalused
Tavalised kahtlusalused
The Usual Suspects (1995)
5 New Yorgi kuulsaimat petturid ja varast reastatakse politseijaoskonnas rivvi. Peagi on neist kõik peale ühe surnud, pärast plahvatust laevas. Ellu jäi lombakas Verbalil (Kevin Spacey), kellel ei jää muud üle kui rääkida politseile kõik, mis toimus peale ülesrivistust ning enne plahvatust laevas.
Loe täielikku tutvustust siit
The Usual Suspects (1995)
5 New Yorgi kuulsaimat petturid ja varast reastatakse politseijaoskonnas rivvi. Peagi on neist kõik peale ühe surnud, pärast plahvatust laevas. Ellu jäi lombakas Verbalil (Kevin Spacey), kellel ei jää muud üle kui rääkida politseile kõik, mis toimus peale ülesrivistust ning enne plahvatust laevas.
Loe täielikku tutvustust siit
No vot see oli ikka tasemel film. Näitlejatetöö, uskumatult keerukas screenplay, see müstiline Keyzar Soze, kogu see jant, mis toimus politseijaoskonnas, see vale, mis lõpuks välja tuli. Kevin Spacey on üks mu lemmiknäitlejaid nüüd. Põnevaks tegi kogu loo veel see ebatavaline viisik. Kogu aeg käis jaht millegi peale, millegi, mida nad ise veel ei teadnudki. Kuidas üks SPOILER ALERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10, paneks rohkem, kui saaks...
Tõesti super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler :
10/10, paneks rohkem, kui saaks...
Tõesti super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Film meeldis, nagu Forza mainis, oli näitlejatöö hea ning lõpus on ka üks mõnus twist. Kusjuures see twist oli väga hea, ma arvasin, et Keaton on hoopis blabla. Lemmiktegelane oli Kobayashi, Pete Postlethwaite sobis rolli nagu võti võtmeauku. Imestan, miks film on Roger Ebert'i "Kõige halvemad filmid" listis. Eks ta üks mõtetu vennike on kah. 8/10.
Last edited by Priit on 09. August 2008, 13:38, edited 1 time in total.
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:Film meeldis, nagu Forza mainis, oli näitlejatöö hea ning lõpus on ka üks mõnus twist. Kusjuures see twist oli väga hea, ma arvasin, et Keaton on hoopis blabla. Lemmiktegelane oli Kobayashi, Pete Postlethwaite sobis rolli nagu võti võtmeauku. Imestan, miks film on Roger Ebert'i "Kõige halvemad filmid" listis. Eks ta üks mõtetu vennike on kah. 8/10.
Palun muuda see koht ära, mind see ei häiri, kuid teisi, kes äkki otsivad selle filmi kohta infi ja satuvad selle peale, võibolla häirib...
Nüüd toodi ka DVD USA-st ja peab ütlema, et tegu on ikka tõeliselt hea filmiga. Muusikale hakkasin ka teistkordsel vaatamisel tähelepanu osutama.
Samuti jälgisin ka Pete Postlehtwaite rolli ja ta sobis oma aksendiga ka väga hästi. Omapärane film, mis väärib tõesti kohta IMDB Top 250 hulgas ja nii mõnestki filmist võiks ta seal eespool olla. Juba alates sellest kohast, kus Kujan hakkab lõpus tagaotsitavate tahvlit lugema, tasuks see DVD endale osta.
Üks geniaalsemaid filme, millega läheb Bryan Singer minu arust filmiajalukku!
10/10
Samuti jälgisin ka Pete Postlehtwaite rolli ja ta sobis oma aksendiga ka väga hästi. Omapärane film, mis väärib tõesti kohta IMDB Top 250 hulgas ja nii mõnestki filmist võiks ta seal eespool olla. Juba alates sellest kohast, kus Kujan hakkab lõpus tagaotsitavate tahvlit lugema, tasuks see DVD endale osta.
Üks geniaalsemaid filme, millega läheb Bryan Singer minu arust filmiajalukku!
10/10

Vaatasin ka siis lõpuks ära selle paljukiidetud teose ning jäin rahule, kuigi see oli vist mu elu kõige pikem filmivaatamine. Nimelt eile kell 3 päeval alustasin ja nüüd alles lõpetasin. Peaaegu 21 tundi siis, kogu aeg tuli midagi vahele ning vahtisin filmi mingi ~20-minutiliste juppidena. Aga siiski jäin rahule.
Geniaalne stsenaarium, suurepärane cast, võimas ja ahhetama panev lõputwist ja ega väga palju rohkem vaja polegi, et teha valmis üks väga korralik mõistatuslik thriller. Pean millalgi uuesti vaatama kindlasti.
Hetkel 9/10.
Geniaalne stsenaarium, suurepärane cast, võimas ja ahhetama panev lõputwist ja ega väga palju rohkem vaja polegi, et teha valmis üks väga korralik mõistatuslik thriller. Pean millalgi uuesti vaatama kindlasti.
Hetkel 9/10.
Re: Tavalised kahtlusalused
8/10
Terve filmi on kõik nii tõsised ja ei tee nalja. Aga sellegipoolest huvitav film, parajalt põnev ja intrigeeriv, omades ka mõnusat twisti ja häid näitlejatöid. Tasub vaadata.
Terve filmi on kõik nii tõsised ja ei tee nalja. Aga sellegipoolest huvitav film, parajalt põnev ja intrigeeriv, omades ka mõnusat twisti ja häid näitlejatöid. Tasub vaadata.
Spoiler :
Re: Tavalised kahtlusalused
Ouyeah, niiii hea film ! Huvitav film algusest lõpuni, mõnus muusika, suurepärased näitlejad. Kevin Spacey oli eriti hea.Enim meeldisid 2 stseeni: lineup alguses ja lõpp. Just awesome ! 10/10