Minu arust oli ka 5000 uut töökohta . Ma ei usu seda lubadust .
Valimised
Moderator: Meeskond
Jolt wrote:Sedeli täitmine pole tõesti kõrgem ajukeemia, mis võtaks tunde. Sellegipoolest on 1 min veidi optimistlik pakkumine - minek/tulek on ka ajaröövlid ju? Kontimurdev kindlasti mitte.
Autoga valimisjaoskonna ukse ette, hops sisse ja hops välja. Jaoskond jäi täpselt koduteele, õigemini oli see u. 500m mu kodust, et ka jalgsi poleks kontimurdev käimine olnud. Siiski oleks tahtnud e-valimist proovida. 4 aasta pärast jälle...
Soprano wrote:Jolt wrote:Sedeli täitmine pole tõesti kõrgem ajukeemia, mis võtaks tunde. Sellegipoolest on 1 min veidi optimistlik pakkumine - minek/tulek on ka ajaröövlid ju? Kontimurdev kindlasti mitte.
Autoga valimisjaoskonna ukse ette, hops sisse ja hops välja. Jaoskond jäi täpselt koduteele, õigemini oli see u. 500m mu kodust, et ka jalgsi poleks kontimurdev käimine olnud. Siiski oleks tahtnud e-valimist proovida. 4 aasta pärast jälle...
Täpselt nagu endast oleks jutt
Tallinnas on väga nukker seis, kuigi see oli mingi määrani ootuspärane. Isikukultus, krt. Ma tegelikult mõtlesin korraks sellele, et viimased aastad on võrdlemisi edukad olnud ja ka omavalitsustel on selle tõttu rohkelt ressursse olnud. Kesk on selle varaga võrdlemisi pillavalt ringikäinud ja palju populistlikke projekte rahastanud. Eks näis, kuidas nad järgnevad neli nälja-aastat vastu peavad.
Ja kui vaadata kogu Eesti kaarti laiemalt, siis olukord täiesti lootusetu tegelikult polegi. Niikuinii, ühe erakonna ainuvõimu on meie parteide arvu ja valimissüsteemiga raske saavutada, hea vast ongi.
Ja kui vaadata kogu Eesti kaarti laiemalt, siis olukord täiesti lootusetu tegelikult polegi. Niikuinii, ühe erakonna ainuvõimu on meie parteide arvu ja valimissüsteemiga raske saavutada, hea vast ongi.
Arvata oli et Keskerakond võidab suurelt..Tallinnas.
Õnneks Rakveres edestasid nii Jaadla kui Vassiljev Peeter Võsat . Ja arvatavasti SDE,Reformikad ja IRL moodustavad liidu (loodetevasti) Ja siis saab Vassiljev linnapeaks. Aga eks vaatab mis saama hakkab.
Rakveres võitis mu suureks rõõmuks SDE.
Sotsid: koostöö Keskerakonnaga on reaalne - Halvim uudis üle pika aja . Minu suur lemmik erakond ja erakond keda üldse ei salli võivad hakkata koostööd tegema . Out of words..
Õnneks Rakveres edestasid nii Jaadla kui Vassiljev Peeter Võsat . Ja arvatavasti SDE,Reformikad ja IRL moodustavad liidu (loodetevasti) Ja siis saab Vassiljev linnapeaks. Aga eks vaatab mis saama hakkab.
Rakveres võitis mu suureks rõõmuks SDE.
Sotsid: koostöö Keskerakonnaga on reaalne - Halvim uudis üle pika aja . Minu suur lemmik erakond ja erakond keda üldse ei salli võivad hakkata koostööd tegema . Out of words..
Kohalike tulemustega olen vägagi rahul: Rahvaliidu ja Keskerakonna senine võim on murtud, enim hääli sai minu poolt toetatud erakond ning ka minu hääle saanud kandidaat pääses vallavolikokku.
Aga Tallinna tulemus on masendav ja ma arvan, et iga eestimaalane peaks muret tundma riigi pealinna ja "esinduslinna" pärast.
Aga Tallinna tulemus on masendav ja ma arvan, et iga eestimaalane peaks muret tundma riigi pealinna ja "esinduslinna" pärast.
Tallinnas võitis Keskerakond tänu venelastele, kuna üle 90% neist eelistab just seda erakonda. Alles avaldati päevalehtedes küsitluste tulemused, mis näitasid, et puhtalt eestlaste põhjal reformikad isegi edestaksid Keskerakonda pealinnas.
Muide Riigikogu valimised on juba pooleteist aasta pärast!Soprano wrote:4 aasta pärast jälle...