Käisin täna samuti kodanikukohustust täitmas. Isiklikult olen küll IRl-i poolt, aga kardan, et esikolmik tuleb selline: 1. Keskerakond 2. Reformierakond 3. IRL
Arvan nii, sest IRL on suhteliselt madalat profiili hoidnud, aga Keskerakond ja Reformierakond on mõlemad oma kraaklemise ja üksteisele vee peale tõmbamisega tuntust kogunud...
Ma jätsin ka sel korral valimise vahele, aga mitte liiga vabatahtlikult. E-hääletamine jäi tegemata, sest kodus puudus mul nett kuni õige hetkeni (kui hääletamine oleks lõppenud mingil loogilisel kellaajal, nagu nt 0:00, siis oleksin hääletada jõudnud), eelhääletamisel ei käinud seepärast, et lootsin Hiiumaal hääletada. Kohapeal läks äratulekuga paraku nii kiireks, et ei jõudnud. Järgmisteks valimisteks kirjutan ennast uuesti Tallinnasse sisse, siis on rohkem põhjust ja võimalust valimistel osalemiseks.
Wuptiduu, olin ka tubli kodanik ja käisin oma esimestel valimistel. Protsess toimus üllatavalt kiiresti ja lihtsalt. Edaspidi plaanin e-hääletada, puhtast mugavusest.
Õnneks/kahjuks elan hetkel kohas, kus võimulolev erakond suurt ei ole, pigem on inimesed need, kes sõnadest tegudeni jõuavad.
Isegi kui ma oleks valimisealine, poleks ma arvatavasti hääletama läinud. Ausalt öeldes pole mulle praegu ühegi erakonna poliitika väga meelt mööda, nii et ega vist väga vahet pole, kes lõpuks võidab. Keskerakond lubas 500 uut töökohta. Tore, sest reisisaatjaid on trollides praegu ilmselgelt liiga vähe.
Kuigi tegelikult oleksin ju võinud enda ajaloo õpetaja valida, kes kandideerib IRL'i nimekirjas. Äkki oleks siis ajaloos parema hinde saanud.