Videviku saaga: Noorkuu
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Zinera wrote:Spellbound wrote:Jumal on siiski olemas
Ära hõiska enne õhtut!![]()
Lähme kõik koos Twilighti uut osa kinno vaatama
Purjus peaga?:)
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Spellbound
- Ristiisa

Eeldatavalt küll. Muidu kannatan ma seal pidurdamatute oksereflekside all.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Soundtrack:
Kuidas ma saan edaspidi kuulata nt. Death Cab for Cutie, Thom Yorke, Lykke Li, The Killers, Black Rebel Motorcycle Club ilma et tuleks silme ette miljonid teismelised tüdrukud, kes nüüd ka neid kuulavad.
Teisalt saab seda ära kasutada... gigidy.
Mu lemmik lugu on sealt Editors - No Sound But the Wind.
1. Death Cab for Cutie - Meet Me on the Equinox
2. Band of Skulls - Friends
3. Thom Yorke - Hearing Damage
4. Lykke Li - Possibility
5. The Killers - A White Demon Love Song
6. Anya Marina - Satellite Heart
7. Muse - I Belong to You (New Moon Remix)
8. Bon Iver and St. Vincent - Rosyln
9. Black Rebel Motorcycle Club - Done All Wrong
10. Hurricane Bells - Monsters
11. Sea Wolf - The Violet Hour
12. OK Go - Shooting the Moon
13. Grizzly Bear - Slow Life
14. Editors - No Sound But the Wind
15. Alexandre Desplat - New Moon (The Meadow)
Kuidas ma saan edaspidi kuulata nt. Death Cab for Cutie, Thom Yorke, Lykke Li, The Killers, Black Rebel Motorcycle Club ilma et tuleks silme ette miljonid teismelised tüdrukud, kes nüüd ka neid kuulavad.
Teisalt saab seda ära kasutada... gigidy.
Mu lemmik lugu on sealt Editors - No Sound But the Wind.
Soprano, ei tahaks küll su "kuulamist" ära rikkuda, aga ma olen üsna kindel, et näiteks The Killersit kuulasid miljonid teismelised tüdrukud juba enne kui "Twilight" üldse populaarseks muutus.
Kui saali soolis-vanuselisest kooseisust rääkida, siis jah, arvatavasti on see nüüd "New Moon'i" väljatulekuks pisut muutunud, aga kui ma "Twilight'i" kinos üsna vahetult pärast selle välja tulemist vaatamas käisin, siis ei täheldanud ma küll, et ülekaalus oleks olnud 12-13 aastased väiksed tüdrukud, kes õndsalt Edward'i järele oleks õhanud. Üldse oli publik suhteliselt apaatne.
Kui saali soolis-vanuselisest kooseisust rääkida, siis jah, arvatavasti on see nüüd "New Moon'i" väljatulekuks pisut muutunud, aga kui ma "Twilight'i" kinos üsna vahetult pärast selle välja tulemist vaatamas käisin, siis ei täheldanud ma küll, et ülekaalus oleks olnud 12-13 aastased väiksed tüdrukud, kes õndsalt Edward'i järele oleks õhanud. Üldse oli publik suhteliselt apaatne.
Killers sucks.
Esimene album oli kuradima hea.. edaspidi allamäge.
In my humble opinion.
Esimene album oli kuradima hea.. edaspidi allamäge.
In my humble opinion.
Päevik | 2021

- DaydreamDiamond
- Ristiisa