Ma ei tea, mida sa päris mõtled, aga miskipärast mul on tunne, et vasakul olevat failidepuud. Seda saab kinni ja lahti nupust Folders üleval; või kui seda pole siis View->Explorer Bar->Folders
Ja kui asi pole selles, siis ära mind süüdista, sest ma ei saa vabsull aru, mida sa öelda üritad.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Mhmh, ma pean silmas seda Explorer Bar'i, aga värk on selline, et iga kord mingit uut kausta avades on see automaatselt aktiivne. Ja kui ma Folders nupul klikates, või kuidas iganes, Explorer Bari sulgen, siis ta avab järgmise alamkausta uues aknas ning tolles on see Explorer Bar jällegi aktiivne.
Ei jah, ma ise olen proovinud päris mitut asja, Restore Defaultsi nende hulgas. Ma juba mõtlesin väga tõsiselt Win 7 peale ning panin ennast microsofti lehel kirja, aga seal öeldi, et enam ei saa testimiseks tõmmata. Ma muidu kõige rumalam arvutikasutaja enda meelest pole, aga momendil saab mitmendat korda mõistus otsa.
Vastus mu enda küsimusele on siis miskit sarnast (kodus proovida pole jõudnud): Folder Options - File Types'i alt on kaustadele Open'i asemel Explore käsklus peale pandud. Win 7'e proovin vast ikkagi järgi.
Praegu emotsioon suht laes. Sai just kinos "Pulp Fictionit" vaadatud ja vahetult enne seda Suurhallis Kalevi imelist tagasitulekut ja võitu nähtud. Harva kui Eesti tiim suudab Balti liigas niimoodi august välja tulla. Tanel Sokk ja Arbet olid täna ülihead.
Kurat, tahtsin Zombielandi ära kirjutada, aga nüüd peab hoopis jalad Levikasse suunama Ega vastu küll ei ole, blogi juba nädal aega tühi olnud. Masendav.