Viltsu wrote:Ma ei valigi midagi, kuna see mõnitamine on nõme. Muidugi on naljakas, kui Forza feilib, aga... Asi peaks piirduma naermisega, mitte üle minema mõnitamisele.
No aga näiteks mina, hau, Soprano, Jolt ja mõned teised tunneme Forzat isiklikult ja ta kindlasti teab, et me ei mõtle halba vaid kõigest lõbustame end. Forzaga saan päriselus hästi läbi.
Nojah nägin nüüd, et Ralf juba pani selle mängu pildi eelmisel lehel. Teadsin, et olin seda varem kuskil näinud. Aga kas Forza on siis mänginud Forza Motorsporti?
Forza kunagiste postituste tsitaate lugedes olen märganud, et Forza pole alati Forza olnud. Leidsin nimed nagu kkssuur ja LynyrdSkynyrd. Ja ühe naljaka teema leidsin ka suht kogemata: viewtopic.php?t=2027
Mitte paha pärast, Forza, aga tõesti mõned teemad, nagu see Liotta oma, tuleks filmiveebi kullavaramusse panna
jään selle juurde, et Liotta ja Patrick on sarnased, kuigi too sõnavõtt oleks võinud paremini läbimõeldud olla Siiski, kkssuur oli mu esimene username jah, kuid selle nime võtsin kasutusele juba ammu enne filmiveebi.