Peata Ratsanik wrote:Ei, kust sa seda võtad? Annan vihjeid: Aasta peale minu küsitud filmi valmimist tehti samale filmile põhinev paroodia. Minu küsitud filmi naispeaosatäitja on 47-aastane. Talle pakuti Clarice Starlingu rolli "Voonakeste vaikimises". Ta ütles üles Sharon Stone`i mängitud rolli "Ãrginstinktis".
Dangerous Minds?
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Kas ei ole siis edvardi pakutud Superman? Alles nüüd märkasin, et olin kirjutanud oma suures hajameelsuses ühte postitusse lause: "Ei, kust sa seda võtad?" mis võis tekitada segaduse, aga ma rääkisin just telefoniga ja kirjutasin kogemata, mida ütlesin.
Peata Ratsanik wrote:Kas ei ole siis edvardi pakutud Superman? Alles nüüd märkasin, et olin kirjutanud oma suures hajameelsuses ühte postitusse lause: "Ei, kust sa seda võtad?" mis võis tekitada segaduse, aga ma rääkisin just telefoniga ja kirjutasin kogemata, mida ütlesin.
superman on vale vastus, see pole üldse koomiksitegelane
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Peata Ratsanik wrote:Kas ei ole siis edvardi pakutud Superman? Alles nüüd märkasin, et olin kirjutanud oma suures hajameelsuses ühte postitusse lause: "Ei, kust sa seda võtad?" mis võis tekitada segaduse, aga ma rääkisin just telefoniga ja kirjutasin kogemata, mida ütlesin.
No on ikka küll!
Ei ta mõtles,et see keda ta küsib ei ole koomiksitegelane.(väldime suuremaid konflikte)
Peata Ratsanik wrote:Mida on Steve Kong öelnud L. DiCaprio näitlemise kohta filmis "Paradiisirand"?
"As acting goes, DiCaprio does well in the film. Though, the portion of the film where he goes through his madness really taxes our suspension of disbelief. But, DiCaprio does prove that he's not just a pretty face on screen and that he can actually act."