Jääaeg 3
Moderator: Meeskond
Jääaeg 3
Jääaeg 3
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Jääaeg kestab ikka veel ning kõva külma ja ohtra lumega harjunud seltskond elab oma elu. Scrat üritab endiselt tabada ihadusväärset tammetõru (kusjuures seda tehes tekib lootus leida ka tõeline armastus), Manny ja Ellie ootavad oma minimammuti sündi, laiskloom Sid satub pahandustesse, kui veab omale peret luues koopast välja kolm saurusemuna. Mõõkhambuline tiiger Diego aga kahtleb, kas selles seltskonnas liikumine teda liiga pehmeks pole teinud.
Pärast seda, kui juhmivõitu Sid kaob allpool jääd ja lund asuvasse salapärasesse maailma, asuvad sõbrad teda päästma. Seda tehes puutuvad nad kokku nii lendavate kui sammuvate dinosaurustega, võitlevad elusloodusega ja leiavad endale uue kartmatu abilise, kelle elu sisuks on kassi-hiire-mäng suurte kiskjatega.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Jääaeg kestab ikka veel ning kõva külma ja ohtra lumega harjunud seltskond elab oma elu. Scrat üritab endiselt tabada ihadusväärset tammetõru (kusjuures seda tehes tekib lootus leida ka tõeline armastus), Manny ja Ellie ootavad oma minimammuti sündi, laiskloom Sid satub pahandustesse, kui veab omale peret luues koopast välja kolm saurusemuna. Mõõkhambuline tiiger Diego aga kahtleb, kas selles seltskonnas liikumine teda liiga pehmeks pole teinud.
Pärast seda, kui juhmivõitu Sid kaob allpool jääd ja lund asuvasse salapärasesse maailma, asuvad sõbrad teda päästma. Seda tehes puutuvad nad kokku nii lendavate kui sammuvate dinosaurustega, võitlevad elusloodusega ja leiavad endale uue kartmatu abilise, kelle elu sisuks on kassi-hiire-mäng suurte kiskjatega.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
eerik wrote:Ma vaatan, et päris võimsalt alustab. CC Plaza ja Cinamoni suurimad saalid on homme ilmselt rahvast pungil. Lisaks veel Plaza väiksemad saalid + Kosmos + Ekraan + FC Astri. Ei imestaks, kui esimese päevaga oleks 7500-10000 vaatajat.
Lisaks veel Pärnu Mai ka. Ma ennustaks vähemalt 15 000, 20 000 pole ka võimatu. Mäletavasti "Nimed marmortahlvlil" sai avanädalavahetusel veits üle 15 000.
Ebert 3,5/4
"Ice Age: Dawn of the Dinosaurs" is the best of the three films about our friends in the inter-species herd of plucky prehistoric heroes. And it involves some of the best use of 3-D I've seen in an animated feature.
eerik wrote:Ice Age 3 (2009) [3D]
Halb film. Idiootne süžee, lapsikud peldiku- ja jalaga-perse-naljad. Tundub, et animatsioonižanri on viimastel aastatel tunginud stsenaristid, kes oma ideevaesuse tõttu mujal tööd ei saa. Mõnes mõttes on mul nüüd isegi hea meel, et Pixar on oma väljundit suurendanud ning tulevikus üritab kaks filmi aastas välja anda. Muidu võib juhtuda, et suurtelt USA animatsioonistuudiotelt ei tulegi aasta jooksul ühtegi head filmi. Seda allakäiku võib võrrelda õudusfilmi žanriga, kus filme valmib küll palju aga 95% neist on halvad. Rõhku pannakse efektidele, mitte stsenaariumile.
4/10
Kuigi ma Roger Ebertit ja tema arvamust austan, siis "Ice Age 3" on jällegi üks neist filmidest, kus ma tema hinnanguga nõustuda ei saa. Tema arvustust lugedes hakkas film mulle isegi veel vähem meeldima. Mulle meenusid kõik need tänapäeva elust võetud seigad: nirgil oli silmaklapp, mis andis talle piraadi välimuse; kivi kasutamine mobiiltelefonina; kosmosesüstiku starti meenutav õhkutõusmine jne. Neil pole mingit seost jääaja ega dinosaurustega. Laisad stsenaristid ei viitsi või ei suuda midagi originaalset välja mõelda. Ja siis veel 3D, mis erinevalt Eberti arvamusele oli minu arvates täiesti mõttetu gimmick nagu paljud armastavad öelda. Muuseas ka Filmimöla Lauri ja Timo rääkisid sel teemal oma uusimas, tänases podcastis. Mõned üksikud asjad lendavad ekraanil, üldjuhul kas sinust eemale või otse sinu suunas. Vihma- ja lumesadu olid ainsad kohad, kus veidi mõislikum efekt tekkis. Aga kui vaatama lähete soovitan võimaluse korral ikkagi 3D versiooni kaeda, aitab detsembris esilinastuvaks Avatariks valmistuda. See on film, mis on 3D-s vaatamiseks mõeldud!
8310 vaatajat avapäeval. 'Vaadatuim film Eesti kinolevis aastal 2009' tiitel on nüüd vist kindel.
- LiveForThis
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa