Topper Harley (Charlie Sheen) on läinud juba teist korda erru ja sellest ajast peale elab ta budisti kloostris. Jällegi kutsutakse teda juhtima missiooni, mille ülesandeks on päästa kutid, kes läksid päästma kutte, kes läksid päästma sõjavange. Iraagis kohtab ta Ramadat (Valeria Golino), kes üritab avastada Ameeriklaste seas olevat spiooni.
Esimese osaga pole kuidagi võrreldav, aga naerda saab alati palju. Kuulub komöödiate klassikasse, kuigi minu lemmikuks jääb ikkagi film "Lennuk" (komöödiatest).
Mihkel wrote:Esimese osaga pole kuidagi võrreldav, aga naerda saab alati palju. Kuulub komöödiate klassikasse, kuigi minu lemmikuks jääb ikkagi film "Lennuk" (komöödiatest).
Kule mees,lennuk on minu lemmik ka, sa oskad head nalja hinnata!
Võibolla kuskil mujal on teisiti kirjas, aga minu arvamus on muutunud, teine on igatahes lahedam, sest seal on näiteks laibaloendus, ja muud nalja rohkem ja üleüldse, sisu on parem ja põnevam, kui esimene.
Teine oli küllaltki mõtetu. Ãritati nalja teha, tehti nalja, aga naerma ei ajanud. Kuidagi liiga labane oli. Esimene on ikka ülekõige. Teine on selline igavusepeletaja rohkem. Pole midagi erilist väärt ...
Kurivaim, miks nüüd ei tehta nii häid paroodiaid nagu olid Ässad 1 ja 2. Olen mõlemaid oskendamiseni näinud ja võin veel sama palju vaadata ka Nii kuramuse naljakad filmdi lihtsalt
Mitte nii hea, kui esimene osa, siiski palju nalja. Hämmastav on see, et kuigi tegelikult on naljad nii etteaimatavad ja ajuvabad, ajab see kõik ikkagi naerma, hea komöödia. Charlie Sheeni head ajad...
Mitte nii hea, kui esimene osa, siiski palju nalja. Hämmastav on see, et kuigi tegelikult on naljad nii etteaimatavad ja ajuvabad, ajab see kõik ikkagi naerma, hea komöödia. Charlie Sheeni head ajad...
Heh, ilma arutamata täpselt sama arvamus ja hinne.