Filmipäevik arutlus
Septembris 26 filmi (jälle), mõned stand-up'd ja kuhjaga seriaale.
Kuu parimad filmid olid Ferris Bueller's Day Off ja Funny Games.
http://filmsmusic.blogspot.com/2009/09/ ... ember.html
Kuu parimad filmid olid Ferris Bueller's Day Off ja Funny Games.
http://filmsmusic.blogspot.com/2009/09/ ... ember.html
September oli madalseisu kuu - 14 filmi - ning enamus neist sai vaadatud alles kuu viimaste päevade jooksul.
Statistikat:
Kaks neljateistkümnest ei vääri isegi mainimist.
Kaks lühifilmi.
Kaks käsitlesid endas probleemseid ühiskonna valupunkte nagu AIDS või getoelu.
Jne-jne-jne.
Meeldisid kaks kõige uuemat filmi - Away We Go ja 500 Days Of Summer, salapärane kolmas oli The Brothers Bloom Bangbangiga.
Heima oli krooniks.
Statistikat:
Kaks neljateistkümnest ei vääri isegi mainimist.
Kaks lühifilmi.
Kaks käsitlesid endas probleemseid ühiskonna valupunkte nagu AIDS või getoelu.
Jne-jne-jne.
Meeldisid kaks kõige uuemat filmi - Away We Go ja 500 Days Of Summer, salapärane kolmas oli The Brothers Bloom Bangbangiga.
Heima oli krooniks.
September oli aasta kõige nigelam kuu. Vaadatud sai kõigest 5 linateost, neist 4 kinos. Parimaks nimetan teose nimega "Two Lovers".
Kindlasti on see arv oktoobris selgelt suurem. Osalt mõjutab seda Solarises asuvate Artise ja Cinamoni avamine. Teiseks enam ei viibi väljas nii palju, kuna ilmad jahedad ja iga päevaga läheb varem pimedaks. Golfi peale ka ei pea enam raha kulutama.
Kindlasti on see arv oktoobris selgelt suurem. Osalt mõjutab seda Solarises asuvate Artise ja Cinamoni avamine. Teiseks enam ei viibi väljas nii palju, kuna ilmad jahedad ja iga päevaga läheb varem pimedaks. Golfi peale ka ei pea enam raha kulutama.
- Spellbound
- Ristiisa

Vaadatud sai 22 filmi. Nende hulgast 3 on lühifilmid ja kinos sai käidud samuti 3 korda. Oktoobris üritan end tihedamini kinno vedada. Pole nii ammu käinud, et imelik hakkab juba, kuigi viimati sai käidud nii 2 ja pool nädalat tagasi. September oli töine kuu ning selle tõttu on ka blogi peaaegu nädal tühjalt seisnud. Püüan nädala sees vähemalt nii 3-4 korda kirjutada edaspidi, aga nüüd oli nii, et pagan ei antud võimalust. Kummalisel kombel leidsin end televisiooni vahendusel filme vaatamas 7 korral, mis peaks minu jaoks vist mingisugune rekord olema. Augustis oli see arv 8, aga no siis olid ka hilisõhtused kombofilmid. Ristiisa triloogia, mida ma pidin ära nägema ja Matrixist rääkimata. Oktoobris on kavas kohe alguses 3 korda kinno põrutada ja siis ka Solarist külastada, kus tuleb siis üks filmielamus ära.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Suutsin arvuti uuendamisel enda filmilogi faili ära kaotada/kustutada. Õnneks oli kuuvanune back-up olemas ning kuna ma septembris vaatasin ainult kaht filmi siis suutsin mälu järgi vajalikud andmed taastada. Siis aga selgus, et olin nummerdamisel vea teinud ning peale 87 tuli kohe 89. See omakorda tähendab seda, et ma polegi sel aastal vaadanud 100 filmi vaid 99, mis on pettumus, kuna olin väga õnnelik, kui "Requiem for a Dream" täiesti juhuslikult selle versaposti enda nimele sai. Nüüd ma peaksin vist "There Will Be Blood"-i uuesti ära vaatama, et 100. koht nimekirjas mõnele 10/10 teosele pühendada.