Star Trek
Moderator: Meeskond
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Kunagi lapsena sai vaadatud sõpra pool satist paari osa aga neid enam ei mäleta. Aga film ise on ikka väga awesome minu meelest. Ma ei ole nagu eriti sci-fi filmide fänn aga selleks, et Abramsi Star Trek meeldiks, ei peagi olema. Igast otsast paistis välja väga hea production.
Igatahes mulle meeldis väga.
peale kinost tulekut vaatasin Megashark vs Giant Octupus'i treilat - suur viga....
Igatahes mulle meeldis väga.
peale kinost tulekut vaatasin Megashark vs Giant Octupus'i treilat - suur viga....
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- Ralf
- love <3
Minu silmis üks eelmise aasta parimaid filme. Ei teagi, miks selle vaatamisega nõnda kaua viivitasin. Lõputiitrite rulludes tekkis kohe tahtmine uuesti vaadata. Ega lugu minu silmis niivõrd paeluv polnudki, kuid visuaalselt oli "Star Trek" lihtsalt sedavõrd köitev. J.J. suutis väga stiilselt ühendada CGI ja praktilised efektid ning nagu ma aru olen saanud, on siin värvika ja meeleoluka pildi loomiseks rakendatud hulgaliselt leidlikke nippe - täielik eyecandy. Visuaalse külje poolt on see mu 2009 lemmik. Sellest punast värvi elukast, kes vahepeal Kirki taga ajas, võiks eraldi filmi teha.
9/10
9/10
Ralf wrote:Sellest punast värvi elukast, kes vahepeal Kirki taga ajas, võiks eraldi filmi teha.
Sellest juba on film. Star Trek'i elukas on ta "vend".
- Ralf
- love <3
Soprano wrote:Ralf wrote:Sellest punast värvi elukast, kes vahepeal Kirki taga ajas, võiks eraldi filmi teha.
Sellest juba on film. Star Trek'i elukas on ta "vend".
Märkasin sarnasust küll. Pidasin rohkem silmas, et võiks olla selles lumises settingus kollifilm niisuguse peletisega. Umbes nagu "The Empire Strikes Back" alguses. Teine seos oli muidugi Slusho, mida Nyoto baaris küsib. "Cloverfieldi" Rob pidi ju filmi alguses lahkuma Jaapanisse, et minna tööle Slusho joogifirmasse.
Kes näha tahab, on vast juba näinud, aga siiski - väga hea ulmemeelelahutus, kui midagi sügavamõttelist ei oota.
9/10
9/10
- Ralf
- love <3
Ma olen ainult mõnda "Star Treki" TOS'i episoodi näinud ja see oli üks mu eelmise aasta lemmikfilme.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora