Halvim film
Moderator: Meeskond
-
Dziga Vertov
- Batman alustab

Home Alone 4. Palju laussitta a'la Disaster Movie, Epic Movie, Meet The Spartans on nägemata õnneks. Love Gurut soovitati, hankisin ka, aga natuke aega hiljem rändas prügikasti see liikuv pilt.
Aga jah, praegusel hetkel ei torka pähe ühtegi sitemat filmi, kui oli seda Home Alone 4. Date Movie oli ka suhteliselt sitt, nii palju kui seda vaadata viitsisin.
Aga jah, praegusel hetkel ei torka pähe ühtegi sitemat filmi, kui oli seda Home Alone 4. Date Movie oli ka suhteliselt sitt, nii palju kui seda vaadata viitsisin.
Rotten Tomatoes: Worst of the Worst 2000-2009
TOP 10 (mõnda neist olen isegi näinud)
1. Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)
2. One Missed Call (2008) - 3/10
3. Pinocchio (2002)
4. King's Ransom (2005)
5. National Lampoon's Gold Diggers (2004)
6. Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004)
7. Strange Wilderness (2008) - 4/10
8. 3 Strikes (2000)
9. Redline (2007)
10. Witless Protection (2008)
...
Tundub, et sellest nimekirjast puuduvad filmid, mida kriitikutele üldse ei näidatudki.
TOP 10 (mõnda neist olen isegi näinud)
1. Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)
2. One Missed Call (2008) - 3/10
3. Pinocchio (2002)
4. King's Ransom (2005)
5. National Lampoon's Gold Diggers (2004)
6. Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004)
7. Strange Wilderness (2008) - 4/10
8. 3 Strikes (2000)
9. Redline (2007)
10. Witless Protection (2008)
...
Tundub, et sellest nimekirjast puuduvad filmid, mida kriitikutele üldse ei näidatudki.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

tony112x wrote:eem...Psycho![]()
Tõest, see võib olla üks filmimaalima tähtsaim teos, aga ma lihtsalt ei saa sellele pihta..Võib-olla on see selle pärast, et ma vaatasin seda uuemat versiooni...
Natuke teemasse ka: ükskord sai millegipärast vaadatud filmi From Justin to Kelly ja tegemist on kohutavalt jubeda filmiga.
"Devil's Due" on minu silmis endiselt halvim film, mida näinud olen. Viimane "Paranormal Activity" pakub konkurentsi, aga see ei tekitanud vähemalt nii konkreetset ahastust, kuigi vihale ajasid küll mõlemad. Lähiminevikust meenub veel "Cabin Feveri" uusversioon. 1/10 hinnet olen senini saanud kasutada 15 korral.
Jee, ma olen sellega täiega nõus!
Robert wrote:Mul oli suur pettumus "The Haunting"(1964), mida vaatasin TCM-i pealt ja oli ikka krdima igav film.Tolle aja kohta oli tegelikult päris normaalne, aga ikkagi jamps.
Jee, ma olen sellega täiega nõus!
CM-Girl wrote:Star Wars
Üpris veider teema, rohkem kui pooled pakututest on kas head või äärmisel juhul sellised pisut alla keskmise filmid, ent "halvim" oleks kindel ülepakkumine. Mul on tunne, et...
Last edited by ruut on 19. February 2016, 15:49, edited 2 times in total.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- Ralf
- love <3
Re: Halvim film
Tubli 8-9 aastat möödas selle vaatamisest, aga halvimaks filmiks pean jätkuvalt "Sonnyt" , Nicolas Cage'i lavastajadebüüti.
Võib-olla nüüd vaadates jätaks parema mulje, olen seda mõelnud isegi teha. Aga seda esmakordselt vaadates hakkas rohkem vastu kui ükski teine film kunagi suutnud on.
Võib-olla nüüd vaadates jätaks parema mulje, olen seda mõelnud isegi teha. Aga seda esmakordselt vaadates hakkas rohkem vastu kui ükski teine film kunagi suutnud on.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Halvim film
Halvimat filmi on mul raske välja tuua, sest olen seda tüüpi inimene, kes eelistab pigem vaadata äärmiselt halba filmi, kui mõnd keskpärast ja täiesti tavalist filmi, mida vaadates valitseb vaid ükskõiksus. Keskpäraste filmidena, mida ma vihkan, võib välja tuua kõiksugu Seagali, Van Damme ja teiste "kõvade" meeste aju väljalülitamise eesmärgil tehtud möllufilmid. 
Re:
CM-Girl wrote:Home Alone 4
Star Wars
Star Trek
10 jardi (Bruce Willis,Matthew Perry). Ajuvaba ja igav.
WTH?! Taaskord vana postitus minult mida lugedas mõtlen kas seda kirjutades olin laksu all.
Kunagi teen põhjalikuma listi.