Vastik vana
Moderator: Meeskond
Vastik vana
Vastik vana
Bad Santa
Willie T. Stokes (Billy Bob Thornton) on terava keelega alkoholilembene poejõuluvana, kelle jõulumeeleolu on nullilähedane. Mees halvasti istuvas punases kuues on tegelikult seifimurdja, kes töötab korra aastas, jõululaupäeval, tühjendades selle kaubamaja või kabanduskeskuse seifi, kus ta parasjagu töötab. Seejuures on talle abiks kääbusekasvu päkapikk Marcus (Tony Cox).
Ent nende jõulude ajal kipub plaan nurja minema. Selles on süüdi kaubamaja tüütu direktor (John Ritter), üliinnukas poedetektiiv (Bernie Mac), seksikas Jõuluvana fänn (Lauren Graham) ja 8-aastane õnnetu paksuke (Brett Kelly), kes otsustab, et Willie ongi õelast kestast ja ropust suuvärgist hoolimata just see õige Jõuluvana.
Film on alla 14 aastastele keelatud(K-14)!
Täielikku tutvustust loe siit.
Bad Santa
Willie T. Stokes (Billy Bob Thornton) on terava keelega alkoholilembene poejõuluvana, kelle jõulumeeleolu on nullilähedane. Mees halvasti istuvas punases kuues on tegelikult seifimurdja, kes töötab korra aastas, jõululaupäeval, tühjendades selle kaubamaja või kabanduskeskuse seifi, kus ta parasjagu töötab. Seejuures on talle abiks kääbusekasvu päkapikk Marcus (Tony Cox).
Ent nende jõulude ajal kipub plaan nurja minema. Selles on süüdi kaubamaja tüütu direktor (John Ritter), üliinnukas poedetektiiv (Bernie Mac), seksikas Jõuluvana fänn (Lauren Graham) ja 8-aastane õnnetu paksuke (Brett Kelly), kes otsustab, et Willie ongi õelast kestast ja ropust suuvärgist hoolimata just see õige Jõuluvana.
Film on alla 14 aastastele keelatud(K-14)!
Täielikku tutvustust loe siit.
Film on ühest eluheidikust, kes proovib kõik oma mured pudelisse uputada. Kuid mees tõestab, et kõik on võimelised oma elus muudatusi tegema ning nii on saamas vastikust vanast nn "hea vana". Tulemus on väga hea jõulukohane komöödia, mis näitab jõuluvana pahesid. Loodame aint, et kõik jõuluvanad sellised pole :lol: .
See on 1 nendest v2hestest filmidest, mis teistkordselt vaadates ei ole absoluudselt naljakad/huvipakkuvad. Ma vaatasin nyyd seda filmi ausalt6eldes v2ikse j2lestusega selle "j6uluvana" vastu. Olgugi see k6igest FILM, ei pakkunud see mulle j6ulueel eriti midagi positiivset. Ma ei oskagi isegi kuidagi sellele filmile hinnet anda, kuna suvel vaadates oli hoopis teistsugune fiiling seda vaadata. Sai naerda isegi k6hut2ie, kuid praegu vaadata, kuidas mingi fucking-drinking-cursing kuju m6nitab yht heatahtlikku poissi, ei tekita h2id emotsioone. Eks siinkohal loeb ka see, et arusaam huumorist v6ib natuke erinev olla
Ma annaks filmile hinde 5/10
Ma annaks filmile hinde 5/10
Legalize IT!
Vaatasin unrated cut'i. Mõtlesin, et sinna on paar F-bomb'i juurde poogitud. Eksisin rängalt. Kokkuvõttes väga palju lulzi ja nii mõnigi liigutav stseen. Päris jõulude ajal seda ei vaataks - tahaks ikka midagi imalamat. Kuid nädalake enne jõule sobib igati hästi. - 8/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Re: Vastik vana
Director's Cut on ikka päris sünge, puudu on näiteks terve see Miamil elamise episood (teisisõnu mõned filmi vaimukaimad naljad). Nii et kes tahab draamat, võtku see. Kui komöödiat, siis Unrated.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Vastik vana
Jube film. Oleks võinud sisu olla.
5/10
5/10