See oleks väga hea uuendust. Kui lugeda mõne teksti uuendust, siis lööb ikka päris kirjuks teksti, kuna valge tekst on tumedalt taustal. Aga noh... see on kõigest minu arvamus.
Max89 wrote:See oleks väga hea uuendust. Kui lugeda mõne teksti uuendust, siis lööb ikka päris kirjuks teksti, kuna valge tekst on tumedalt taustal. Aga noh... see on kõigest minu arvamus.
Aga muidu on see täitsa mugav asi, tavaliselt näed siin mingit uut filmi, siis paned kohe youtube'sse treileri tööle, aga praegu saab siitsamast vaadata. See kuidagi ette küll ju kellelegi ei saaks jääda... Muidugi!
Isegi kui sa rauls neid treilereid ei vaata, siis saaksid uudiste alt vähemalt teada tulevatest filmidest, millest pole võib-olla veel kuulnud... Ma nt. kuulsin paar päeva tagasi filmist Harry Brown, milles Michael Caine teeb mehetegusid! Treiler.
Loomulikult olen poolt, peaasi et ei läheks automaatselt tööle nagu enne oli CC Plaza lehel. Ilgelt närvidele käib, kui Blabbermouthi lugedes hakkavad need fucking Myspace videod automaatselt tööle (eriti kui kõlarid sees).