On küll minu kirjutatud. Millest niisugune küsimus? Tavaline (ja küllaltki labane) blogisissekanne ju.
Ee, see sinu tekst oli suht tervenisti meie eelmise aasta koolinäidendis. Ma ei tea, kas sa ise teadsid, et seda kuskil kasutatakse (põhimõtteliselt peaksid teadma, sest selliste kuskilt blogidest võetud asjade kasutamisel, peaks vist autori käes luba küsima), aga igatahes mulle tuli selle teatud teksti sinu blogis nägemine küll suhteliselt suure üllatusena. Ehk siis sellest niisugune küsimus.
Rain wrote:Ei no seda küll jah, aga asi oli selles, et see oli täiesti inimtühi koht, ja ma parkisin enda rolleri kõigerohkem 3 meetri kaugusele edasisõidukeelu märgist.
Kuidas sa endale need juhiload said üldse? Kui sa natukenegi LE-d teaks ja kui sul kõrvade vahel arukust oleks, siis oleksid teadnud, et rolleri seljast maha tulles ja seda käekõrval lükates oled sa jalakäija, mitte juht ja võid minna sõidukeelu alale.
Jas kas sa sõidaks punase tule alt läbi, sest kedagi teist seal pole ja see on täiesti inimtühi teelõik/ristmik?
Ja rollerijuhtides on täpselt niipalju halba, et nende arvates LE neile ei kehti. Teretulemast tulevaste tapjajuhtide hulka. See liikluskäitumine, mida harjutad rolleriga sõites jääb sulle nii külge, et sa autojuhina käitud samamoodi- valesti.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Issand jumal, ära siis kohe näkku löö, ega ma inimest ära ei tapnud. Sa isegi ei tea, kui üksik/inimtühi koht too oli ja sa juba võrdled seda inimtühja ristmikuga. Ega ma mingeid loenguid küll nüüd ei viitsi kuulata, mina sain protokolli, mitte sina, niiet võta asja vabalt.