Esimene aasta
Moderator: Meeskond
Esimene aasta
Esimene aasta
Year One
Kui kaks laiska kütt-korilast Zed (Jack Black) ja Oh (Michael Cera) pagendatakse nende primitiivsest külast, otsustavad nad kahekesi ette võtta eepilise reisi Maailma lõppu. Nad kohtuvad Caini ja Abeliga, kui ka naistega, kellega nad tahtsid "koos lamada". Õnnetuseks müüakse peategelased orjaks ning nende seiklused jätkuvad koos erinevate piiblitegelastega iidsetes linnades Esimesel aastal.
Täielikku tutvustust loe siit.
Year One
Kui kaks laiska kütt-korilast Zed (Jack Black) ja Oh (Michael Cera) pagendatakse nende primitiivsest külast, otsustavad nad kahekesi ette võtta eepilise reisi Maailma lõppu. Nad kohtuvad Caini ja Abeliga, kui ka naistega, kellega nad tahtsid "koos lamada". Õnnetuseks müüakse peategelased orjaks ning nende seiklused jätkuvad koos erinevate piiblitegelastega iidsetes linnades Esimesel aastal.
Täielikku tutvustust loe siit.
-
amityville
- Teadmata kadunud

Ei midagi rohkem ega vähem kui...
Ei ole ennast kunagi pidanud J.Blacki filmide austajaks ja ei ole erilisi emotsioone selle näitlejaga ka kunagi olnud, kuid see film...???paneks kohe ühe suure küsimärgi, sest kui päris aus olla ei mäleta küll ühtegi hetke filmist, kus mõtled, et see oli nüüd hea stsenaarium, hea näitlejatöö või midagi taolist. Film läbi ja täielikult peast pühitud, mis seal toimus.
Režii ka väga veider, ehk siis väga väga halb.
MInu jaoks on mõistmatu,miks keegi peaks seda tahtma vaadata. Pileti rahast äärmiselt kahju.
Ma leian, et filmide kvaliteet, mis Eesti kinolinal näidatakse on ikka alla igasugust arvestust. Aeg-ajalt ikka mõni hea film, aga need on ka nii mainstream (B.Pitt ja sellised et publikumenu on tagatud, ma ei ütle Pitt kohta midagi halvasti, viimased aastad väga suurepärased rollid).
"Year One" täiesti ausalt väga ebaõnnestunud, kindlasti jääb mu selle aasta "filmimällu" kui ühe väga mõttetu ajaraiskamisena.
Režii ka väga veider, ehk siis väga väga halb.
MInu jaoks on mõistmatu,miks keegi peaks seda tahtma vaadata. Pileti rahast äärmiselt kahju.
Ma leian, et filmide kvaliteet, mis Eesti kinolinal näidatakse on ikka alla igasugust arvestust. Aeg-ajalt ikka mõni hea film, aga need on ka nii mainstream (B.Pitt ja sellised et publikumenu on tagatud, ma ei ütle Pitt kohta midagi halvasti, viimased aastad väga suurepärased rollid).
"Year One" täiesti ausalt väga ebaõnnestunud, kindlasti jääb mu selle aasta "filmimällu" kui ühe väga mõttetu ajaraiskamisena.
Idee tundus lahe ja igasugustes väikest - ja ka veidi suuremat - mõõtu rollides on palju sümpaatset rahvast, kuid film kukkus kuuldavasti väga kesine välja. Juba niigi leiget kraami ei aidanud ka vägisi PG-13'ks lõikamine.
Ise jätan kinos vaatamisele raudselt vahele. Millalgi, kaugemas tulevikus, unrated-extended editionit võib arvestatavam variant olla. Ja ka siis julge filmilt palju loota, aga Michael Cera ja David Cross ja Co on sümpaatsed, nii et meh.
Ise jätan kinos vaatamisele raudselt vahele. Millalgi, kaugemas tulevikus, unrated-extended editionit võib arvestatavam variant olla. Ja ka siis julge filmilt palju loota, aga Michael Cera ja David Cross ja Co on sümpaatsed, nii et meh.
- LiveForThis
- Ristiisa

Forza wrote:Year One: ega sellist filmi muudmoodi kui mõned õlled all ja mõned veel peale, vaadata ei saagi. Väga suur pettumus igaljuhul. Algus oli üpriski hea ning paljulubav ent kui juba 10 minutit taimeril peal, saavad kõik normaalsed inimesed aru, et hea filmiga tegemist ei ole. Nii paljud head näitlejad raiskavad nii kesises filmis oma väärtuslikku aega. Letdown! A major one. Kahju, et Harold Ramis oma head hoogu on kaotamas...
Ma vaatasin seda kaine peaga ja teadsin juba eelnevalt, et jääb 3/10 kanti. Uskumatu, et sa üldse lootsid sellest midagi! Ahjaa sa ju ei kuula spill.com või /Filmcast'i. Viimases nad rääkisid muuhulgas, et Harold Ramis pole peale Groundhog Day'd midagi võrdväärset teinud ja Year One oli tal vist üldse viimane võimalus end Hollywoodis tõestada. Rahaliselt on ta komöödiad siiski vist edukad...
What transpires within the confines of the walls of Sodom... stays within the confines of the walls of Sodom.
-
failporter
- Teadmata kadunud

- LiveForThis
- Ristiisa