Filmipäevik arutlus

Foorumlaste filmi- ja seriaalipäevikud.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Uhhpuhh, tahtsin ka kuhugile viimasena vaadatud filmide alla kirjutada, aga lihtsalt pole mahti saanud. Anyhuuu...

Filmide vaatamisel oleneb väga palju sellest, et mis tujuga peale satud. Ma teadsin ette, et ASLS on aeglane film ja kui kinosaalis maha istusin mõtlesin, et kurat - hetkel olen ma ülemäära pikkadest tööpäevadest liiga väsinud ja vajan midagi palju energilisemat.

Aga siis kui pikk sissejuhatus, milles oli palju muhedat huumorit, ära lõppes ja peategelased kokku said hakkas film täiega tööle. Ja eks ole, need aeglased algused eksisteerivad karakteripõhistes filmides põhjusega, see tasus ennast filmi kestel niivõrd mitmel korral ja viisil ära.
Ma ei saa hetkel öelda, et filmide vaatamine, mis ei jälgi tavapärast action/komöödia/thriller/õudus mudelit, oleks minu jaoks midagi ebatavaliselt, kuid kindlasti on see alati meeldiv. Mul polnud filmi kestel mitte ilmaski selget aimdust, mis suuna see lugu võtta võib ja kuidas lõppeb. Nägin küll kaht ohtlikku märki, kuid õnneks ei kerkinud kumbki nendest teemadest filmi lõpus enam esile.
Head osatäitmised, hea muusika, ohtralt head komöödiat, hea kaameratöö (too hetk, kui need sääriväristajad siluettidena üle mäekünka sõitsid, taustaks loojang, oli päris lummav) + veidi enese äratundmist. Film säilitas koguaeg sellise peategelastele eale kohase siiruse ja naiivsuse ning ei muutunud mitte üheski mõttes eksploiteerivaks ja see oli ka ääretult positiivne. Jäin väga rahule.

Kahju jah, et hetkel sarnaseid filme enam nii naljalt ei tehta.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Jolt wrote:Kahju jah, et hetkel sarnaseid filme enam nii naljalt ei tehta.

Tõsi ta on, kahjuks.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Juuli lemmikuks valisin "Mäss Bounty pardal". Väga head rollid mõlemalt peaosaliselt ja vägagi meeldejääv seikluspõnevik.
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Juulis vaatasin 25 erinevat filmi. Parim oli Apocalypse Now Redux, kuigi andsin 10/10 veel The Departed, Children of Men, Taxi Driver, aga need oli kordused. Pikemalt siin:
http://filmsmusic.blogspot.com/2009/07/ ... kodus.html
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Juulis sai vaadatud 14 filmi isegi (juunis ainult 10). Parimad "The Prestige" ja kinos nähtud "A Swedish Love Story". Mõlemit nägin esimest korda.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Juulis vaatasin 23 filmi, suurem osa neist kuu teisel poolel. Uutest kassahittidest "Crank: High Voltage" ja "Transformers: Revenge of the Fallen", mis olid kumbki keskpärased kuid meelelahutuslikud, kõige rohkem muljet avaldasid "Bad Lieutenant" ja "Double Indemnity". Ka "Watchmen" sai ära kaetud ja pettumust ei valmistanud. Käisin üle suure osa Kevin Smithi filmidest - arvamus "Dogma"-st suurenes kõvasti ja "Chasing Amy" oli kordi parem kui meeles oli - ja vaatasin kirsina vahukoorel ka kõik ta kolm Q&A show'd, millest vaid teine kesiseks jäi - kogupikkuseks neil 11-12 tundi! Kuna suvi on minu jaoks erinevalt paljudest teistest foorumlastest maru igav siis saab ka kõvasti filme vahitud, ja viimasel ajal ongi tekkinud komme kirjutada DVD-RW plaadile sõltuvalt mahust viis-kuus filmi ja need enda Finluxi ronttelekast kolme õhtuga ära vaadatud. Kaks filmi, mis pooleli jäänud saab augustis ära vaadatud: "Survive Style 5+" ja "Changeling". :)
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Uuendasin filmipäevikut. Peaks millalgi mingi kokkuvõtte ka tegema, et mida teistele soovitada jne. Pool aastat juba möödas.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Ületasin tänase Twilighti vaatamisega eelmise kuu saldo, milleks oli üks film. Jess.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Forza wrote:Küsimus filmipäeviku pidajatele. Kui palju on teie selleaastane uute filmide vaatamise streak.

18 hetkel ja kestab.
üritan selle kuu jooksul kordusi mitte vaadata ja võimalikult palju uut kraami, mille vastu on juba varem huvi olnud ja asi vaatamisnimekirjas olnud, kuid pole veel viitsinud vaadata misiganes põhjustel.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Plaanin venna käest saadud keskpärast saasta nüüd edaspidi vähem tarbida, sest enda filmihuvi ei saagi muidu võimalust oma tiibu lehvitada.

Umbes 80% filmipäeviku filmidest (va kordused) on venna stuff. Endal juba piinlik vaadata, kuidas oma aega raiskan.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Augustis vaatasin 26 filmi. Pikemalt blogis.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Suve kokkuvõte...

Juuni - 22 filmi
Juuli - 32 filmi
August - 40 filmi
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Juuni: 62
Juuli: 62
August: 19, ent see eest vaatasin kokku 11 sarjahooaega ära.
ImageImageImage
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Mina vaatasin augustis ära kõigest 10 linateost. Suvisel ajal ei ole erilist filmi vaatamis tuju. Aga see eest sai vähemalt "Ristiisa" trioloogia ära nähtud. Parima augusti filmi tiitli saabki saaga 2. osa.
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Jussu »

Alates veebruarist-märtsist on minu filmivaatamise hulk drastiliselt langenud. Täpset põhjust ei oskagi öelda, sarju pole ka filmide arvelt rohkem vaadanud. Ilmselt tekkis ühel hetkel kerge küllastumus.

Loodetavasti toob pime sügis uued tuuled. : )
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Post Reply