Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
"Freaks & Geeks" on päris kipa sari jah. Kui sarja viimane osa vaadatud sai, käis mul korraks mõtetest läbi, et äkki korjab mõni teine kanal selle üles. Aga siis jõudis mulle kahjuks kohale, et see on juba 10 aastat vana sari. Teisest küljest jälle arvestades seda hoogu, millega viimasel ajal on vanematest sarjadest remake'e tegema hakatud, ei imestakski nii väga kui "Freaks & Geeks'ist" ka varsti uusverisoon tuleks. Okei, tegelt imestaks küll.
Igatahes "Reaper'i" esimene hooaeg sai lõpuni vaadatud + ei-tea-mitmes-kord "Buffy" neljanda hooaja viimane osa "Restless".
Igatahes "Reaper'i" esimene hooaeg sai lõpuni vaadatud + ei-tea-mitmes-kord "Buffy" neljanda hooaja viimane osa "Restless".
- lostinthemist
- Ristiisa

The Philantropist 1x08
Entourage 6x08
True Blood 2x11
Weeds 5x13
Greek 3x01
Entourage 6x08
True Blood 2x11
Weeds 5x13
Greek 3x01
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Rescue Me 5x22
Päevik | 2021

The Fixer 2x01
Iron Man: Armored Adventures 1x15
Iron Man: Armored Adventures 1x15
Päevik | 2021

- Spellbound
- Ristiisa

Forza wrote:Brigaad
faking kõva lihtsalt! Sarja finaal ja sellele eelnenud osa võtsid pisara silma lihtsalt. Kõige kõvema stseeni ajal viimases osas olnud muusika oli nii awesome lihtsalt. Soovitan seda projekti nendele, kes veel näinud pole. Ma rewatchisin ja vaatan kindlalt veel tulevikus.
Televiisori vahendusel olen vist isegi 2 korda näinud kogu sarja. Kord ostsin hooajad DVD-le ka, aga pole veel mahti saanud, et uuesti vaadata. Kuradi hea kraam tõesti. Eriti minu lemmik Sergei Bezrukov
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1