Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Tikutops wrote:The Hangover 10/10
Muuda nupp härra Tikutops.
Minul:
Ratatouille *
Bambi
Jungle Book
Vaatan veel Lion King'i ja siis aitab mõneks ajaks Disney'st.
- LiveForThis
- Ristiisa

The Godfather: Part III 9/10.
Meeldis sama palju nagu esimene ja teinegi, kuigi 2. osa meeldis kõigist rohkem. Kriitika pärast oli kartus sees, aga minu jaoks ületas film ootusi.
The Matrix Revolutions 10/10
Viies vaatamiskord ja ikka meeldib. Fantastiline triloogia.
Meeldis sama palju nagu esimene ja teinegi, kuigi 2. osa meeldis kõigist rohkem. Kriitika pärast oli kartus sees, aga minu jaoks ületas film ootusi.
The Matrix Revolutions 10/10
Viies vaatamiskord ja ikka meeldib. Fantastiline triloogia.
Last edited by LiveForThis on 29. August 2009, 23:01, edited 1 time in total.
- LiveForThis
- Ristiisa

Dear Zachary
Emotionally draining on vast parim viis antud filmi iseloomustada. Viimane dokumentaal, mis sarnase efekti andis oli jaanuaris nähtud The Trials of Darryl Hunt, aga erinevalt sellest puudub siin nö õnnelik lõpp või õigemine täielik õigluse jalule seadmine. Mis mulle kõige enam meeldis oli fakti kinnitamine, et maailmas leidub äärmiselt tugevaid isiksusi, mis pakub lohutust ja inspiratsiooni.
Emotionally draining on vast parim viis antud filmi iseloomustada. Viimane dokumentaal, mis sarnase efekti andis oli jaanuaris nähtud The Trials of Darryl Hunt, aga erinevalt sellest puudub siin nö õnnelik lõpp või õigemine täielik õigluse jalule seadmine. Mis mulle kõige enam meeldis oli fakti kinnitamine, et maailmas leidub äärmiselt tugevaid isiksusi, mis pakub lohutust ja inspiratsiooni.
The Informers 5/10 (suure pingutusega)
Amber Heard'i nude stseenid tegid asjad paremaks.
Btw.. Brad Renfro viimane roll. Ei tundnud teda algul üldse ära.
Amber Heard'i nude stseenid tegid asjad paremaks.
Btw.. Brad Renfro viimane roll. Ei tundnud teda algul üldse ära.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker