Möla!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Kuulge, aga meil ongi nüüd Edgar Savisaar Filmiveebi headeri paremas nurgas meid vahtimas. Mis toimub!

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Come and embrace the darkness. Muhahaha LiveForThis-i dark side ehk Spellbound on saabunud. Ma olen tema kuri teisik, kes eksisteerib üksnes tema alateadvuses, aga vahetevahel õnnestub mul kontroll haarata ja siis hakkan kohe blogi kirjutama ning filmiveebis tuuseldama 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

Ei, ei Edward Nortoni kehastatud Aaron Primal Fear-ist
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

Wisegirl wrote:Haa! I know exactly, what you're talking about!LiveForThis wrote:See ei ole otseselt petmine, sest kui sa elad ühe katuse all ja sul on ka üks arvuti, siis katsu teisiti käituda
Kaksikute värk
Sama võib ka filmide vaatamise kohta öelda. Fakt, et meie filmipäevikud sisaldavad erinevaid filme ei tähenda, et me samu filme ei vaataks. Hoopis vastupidi, aga nüüd on asjalood teistmoodi
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

AvP_75 wrote:Ma ei tea, kuidas kassidega lugu on, aga kui inimesel tekivad krambihood, siis teda ei tohi kinni hoida või aidata, muud eriti ei jäägi üle, kui oodata mil see lõpeb.
Kassidega on nii, et peab neid kas kinni hoidma või lihtsalt kapinurkadest ja muudest ohtlikest äärtest eemale hoidma. Vastasel juhul lööb lihtsalt ennast ära või midagi veel hullemat. Sellest tulenevalt ei saagi öösel korralikult magada, sest süda valutab kassi tervise pärast liiga tugevalt. Nüüd paistab hullem möödas olevat ja sain teada ka, miks tal need krambid olid.
Loomaarst tegi vea ja andis haigele kassile marutaudi vaktsiini koos põletikuvastase antibiootikumidega, mis tekitas talle kunstliku marutaudi. tegu oli siis Pirita loomaarstiga. Soovitan kõigil sinna arsti juurde mitte kunagi minna, sest mina küll enam ei lähe, kui kassi elu pannakse elu ja surma piiri peale ja mina pean pealt vaatama, kuidas kass agoonias piinleb. Nüüd ta terveneb ja saab vaikselt šokist üle
Teised infoallikad kahtlustasid juba epilepsiat, mis lõppeb surmaga, aga kui saadi teada, mis arst talle andnud oli ja veel seda, et ta kõike koos andis ning veel haigele kassile, siis muutsid nad kohe meelt.
LEVEL 1
LEVEL 1
Ma ei tea, kas olla rõõmus või kurvastada, aga Criterion Collection paneb järgmisel aastal suuremat rõhke uuemale maailmakinole. Väike nimekiri filmidest, mis IFC tegingu läbi Criterioni kollektsiooni jõuavad:
Un conte de Noël (2008, Arnaud Desplechin)
Gomorra (2008, Matteo Garrone)
Ché (2008, Steven Sodherbergh)
Maria Larssons eviga ögonblick (2008, Jan Troell)
L'heure d'été (2008, Olivier Assayas)
Hunger (2008, Steve McQueen)
Aruitemo aruitemo (2008, Hirokazu Koreeda)
La graine et le mulet (2007, Abdel Kechiche)
Y tu mamá también (2001, Alfonso Cuarón)
Following (1998, Christopher Nolan)
Un conte de Noël (2008, Arnaud Desplechin)
Gomorra (2008, Matteo Garrone)
Ché (2008, Steven Sodherbergh)
Maria Larssons eviga ögonblick (2008, Jan Troell)
L'heure d'été (2008, Olivier Assayas)
Hunger (2008, Steve McQueen)
Aruitemo aruitemo (2008, Hirokazu Koreeda)
La graine et le mulet (2007, Abdel Kechiche)
Y tu mamá también (2001, Alfonso Cuarón)
Following (1998, Christopher Nolan)