No Seagal ja Stallone ei ole ju näitlejad Kuigi -kuigi mõlemad on aastakümnetega rambipalavikust üle saanud ja isegi suu filmilinal lahti teinud. Normann ei ole ju samuti näitleja vaid sõna otseses mõttes laadatola Jäpe ja Tibu tasemel vend.
Erikpoiss wrote:No Seagal ja Stallone ei ole ju näitlejad Kuigi -kuigi mõlemad on aastakümnetega rambipalavikust üle saanud ja isegi suu filmilinal lahti teinud. Normann ei ole ju samuti näitleja vaid sõna otseses mõttes laadatola Jäpe ja Tibu tasemel vend.
Nüüd sa ajad küll natuke pada Stallone koha pealt. See mees on ju isegi parima näitleja oscarile kandideerinud!
Actionstaaride näitlemisoskuse alahindamine on mulle alati pinnuks silmas olnud. Seagali koha pealt ei vaidle- mees tõesti ei oska näidelda. Stallone on samas hea näitleja, keda ei tohiks Seagaliga ühte patta pannagi.
Olen erialalt remondilukksepp kes pole oma erialal töötanud peale praktikat mitte päevagi. Ei ole võimeline tegema isegi õpitud tööd Filmikriitikuks pole kunagi tahtnud saada ja ega ei saa kah. Tegu on puhtalt minu arvamusega ja käib veel nii mõnegi näitleja kohta kelle nime vist ei tasuks "kodurahu" nimel mainida (ostsin kunagi ühe filmi kus "actionstaar" vaheldumisi kõvade karate võtetega valas kibedaid pisaraid nii et püksid märjad , leian et see vend on mulle siiani filmiraha võlgu )