Möla!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Mul on niisugune ettepanek, et hunnik filmiveeblasi võiksid leida ühel ja samal ööl paar tunnikest ja terve selle aja interaktiivselt foorumis istuda. Näiteks vahemikus 00:00-03:00. Mul on näiteks küll alati tore teiste postitusi lugeda ja ise juurde kirjutada + tegu on Eesti parima foorumiga. Ühesõnaga justkui foorumisisene kokkutulek... 
- Ralf
- love <3
Avastasin StumbleUpon kaudu lehe nimega FutureMe, millega saad kirjutada endale meili, mille tulevikus (kas mõne kuu või lausa mitme aasta pärast) kätte saad. Ise kirjutasin endale kirja sisuga, et olen loodetavasti keskkooli ära lõpetanud ja keppi saanud, ja saan vastava meili kätte 17. augustil, 2012. 
Selle lehega seoses tuli meelde üks Paul Scheer'i tehtud video.
Ralf wrote:Avastasin StumbleUpon kaudu lehe nimega FutureMe, millega saad kirjutada endale meili, mille tulevikus (kas mõne kuu või lausa mitme aasta pärast) kätte saad. Ise kirjutasin endale kirja sisuga, et olen loodetavasti keskkooli ära lõpetanud ja keppi saanud, ja saan vastava meili kätte 17. augustil, 2012.
Meil lasi keskkoolis üks õpetaja endale kirjutada ja ta pidi kirjad 5 aasta pärast posti panema. 5 aastat on möödas, kuid kirja ei kuskil...
Tuleb meelde, et Naksitrallides oli Muhv, kes endale kirjutas.
Last edited by Soprano on 18. August 2009, 01:33, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Soprano wrote:Tuleb meelde, et Naksitrallides oli Muhv, kes endale kirjutas.
Ja kui natuke mõtlema hakata on Muhv kui Forza täpne koopia.

Last edited by Ralf on 18. August 2009, 01:52, edited 1 time in total.
- Spellbound
- Ristiisa

Ma vaatan, et teile kohe väga meeldib nöökida 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Praegu on päris põnev filmiveebi vanu kujundusi vaadata, vähemalt üle 4-5 aasta omi.
http://www.archive.org/web/web.php
http://www.archive.org/web/web.php
Soprano wrote:Meil lasi keskkoolis üks õpetaja endale kirjutada ja ta pidi kirjad 5 aasta pärast posti panema. 5 aastat on möödas, kuid kirja ei kuskil...
Midagi sarnast tehti meil psühholoogias ja ajaloos. Esimese kirja saime endale ja teipisin selle kõvasti kinni, et enne 2028. aastat mitte avada. Teise peaksime veel järgmise aasta jooksul kätte saama.
Samasugust eksperimenti tehti meile veel 4. klassi lõpus, kui algkooli õpetaja endale kirja kirjutada palus. Põhikooli lõpuaktusel põimis ta nii mõnestki kirjast enda kõnesse 'humoorikaid mälestusi'.
Ilusat taasiseseisvumispäeva kõigile!
(Kahjuks, ei jõudnud see, et täna üldse mingi riiklik püha on, mulle enne kohale, kui suurem osa poodidest, kuhu ma minna üritasin, teadmata põhjustel kinni olid.)
Täna on veel Misha Collinsi ja James Mastersi sünnipäev ka. Ja eile oli Matthew Perry'l. Nii, et palju õnne neile, kui nad juhuslikult siia foorumisse sattuma peaksid.
(Kahjuks, ei jõudnud see, et täna üldse mingi riiklik püha on, mulle enne kohale, kui suurem osa poodidest, kuhu ma minna üritasin, teadmata põhjustel kinni olid.)
Täna on veel Misha Collinsi ja James Mastersi sünnipäev ka. Ja eile oli Matthew Perry'l. Nii, et palju õnne neile, kui nad juhuslikult siia foorumisse sattuma peaksid.