EDIT (Robert): Siin on siis filmiteemaline viktoriin. Eelmine vastaja küsib koos õige vastusega ka uue küsimuse. Kui eelmine vastaja ei ole uut vastust küsinud, siis on suvalisel järgmisel inimesel õigus uus küsimus küsida.
Vastus:"Phone Booth" (2002) filmiti 12 päevaga, sellest 10 päeva filmiti telefoniputkas toimuvaid stseene ja ülejäänud 2 päeva siis selle ümber toimuvat.
Kuna eelmine vastaja ei küsinud, võtan kätte ja jätkan: Mis filmi eest kandideeriti 1996 aastal MTV filmiauhinnale parima filmilaulu eest ja IMAGE "outstanding soundtrack album" kategoorias samal aastal. 1997. aastal aga võideti "most performed songs from motion pictures" kategoorias ASCAPi auhind?
Peata Ratsanik wrote:Kuna eelmine vastaja ei küsinud, võtan kätte ja jätkan: Mis filmi eest kandideeriti 1996 aastal MTV filmiauhinnale parima filmilaulu eest ja IMAGE "outstanding soundtrack album" kategoorias samal aastal. 1997. aastal aga võideti "most performed songs from motion pictures" kategoorias ASCAPi auhind?
oodates ainuõiget ehk waiting to exhale
minu küsimus kes valiti ameerika filmiinstituudi poolt aegade suurimaks filmikangelaseks?
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Peata Ratsanik wrote:Kuna eelmine vastaja ei küsinud, võtan kätte ja jätkan: Mis filmi eest kandideeriti 1996 aastal MTV filmiauhinnale parima filmilaulu eest ja IMAGE "outstanding soundtrack album" kategoorias samal aastal. 1997. aastal aga võideti "most performed songs from motion pictures" kategoorias ASCAPi auhind?
oodates ainuõiget ehk waiting to exhale
minu küsimus kes valiti ameerika filmiinstituudi poolt aegade suurimaks filmikangelaseks?
Ei, kust sa seda võtad? Annan vihjeid: Aasta peale minu küsitud filmi valmimist tehti samale filmile põhinev paroodia. Minu küsitud filmi naispeaosatäitja on 47-aastane. Talle pakuti Clarice Starlingu rolli "Voonakeste vaikimises". Ta ütles üles Sharon Stone`i mängitud rolli "Ãrginstinktis".