Kas keegi teab, kus saab kuulsuste aadresse tasuta? Olen tükk aega otsinud, aga neid mida vaja on, ei leia kuskilt. Arvan, et stararchive'is on kindlasti aga jah..see on tasuline...Ãkki keegi oskab midagi soovitada?
Last edited by Zinera on 08. September 2013, 16:08, edited 1 time in total.
mul on mõnes Star Wars´i näitlja pildid koos autgrammiga N: 6 osas oli need pisikesed mõmmikud, ühe nende pildi peal on mul üks autogramm ,siis on Darth Mauli(Peter Serafinowicz) oma,Chewie(Peter Mayhew) oma on,Obi- Wan kenobi (Ewan McGregor) oma on kah,kohe kindlasti on mul Anakin Skywalkeri(Hayden Christensen), Leia(Carrie Fisher), Padame(Natalie Portman) ja Luke (Mark Hamill) omad.
Please send correspondence & autograph requests to the address below. Include a SASE (self-addressed stamped envelope, prefer 10x13) for autograph requests.
Milla Jovovich c/o Spanky Taylor 3727 W. Magnolia Burbank, CA 91505 USA
2003 aasta novembri stiinas vist oli neid paras hulk seal. muidu ise ma olen kirjutanud Daniel Radcliffele ja Cameron Diazile ja Jennifer Anistonile- Kõigilt sain autogrammi, kuigi oodata tuli kaua, aga tasus ära, sest Cameron Diaz kirjutas nimelise pühendusega. :wink:
Olen saand kirja teel Michael Schumacherilt, ebaõnnestunud on Stephen Kingilt, Allen Iversonilt ja Zinedine Zidane`ilt saamine. Isiklikult küsides olemn aga saanud autogrammi näiteks Mario Cipollinilt, Jon Dahl Tomassonilt, Dennis Rommedahlilt ja kõigilt Horvaatia jalkakoondises.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10