9. rajoon

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

KDorbek
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by KDorbek »

Mulle film meeldis.
Natukene tõesti häiris see teema, et tulnukad külvati üle mõnitustega. ( Rassism mida, siis mainiti ).
Muidu hindeks 8/10
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

Algus venis liigselt. Anti küll korralik taust situatsioonile, kuid oleks saanud ka lühemalt. Huumor oli tõesti 50/50. Kord sobis, kord pingutati natuke üle. Teine pool filmist ja lõppvaatus oli kuradima tempokas. Just seal see huumor hakkas ka tööle ja peategelane Wikus Van De Merwe muutus meeldivamaks.
Ei tea kas nüüd 70kr tasus ära, aga kui Kosmosesse tuleb, siis soovitan küll vaatama minna.

Iron Monger anyone? Meenutas ju seda!?
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Senised arvamused Filmiveebis on olnud üllatavalt negatiivsed. Suurem osa kriitikutest on siiski filmi kiitnud, mõned koguni arvavad, et tegu on modernse ulmeklassikuga. Saan tunnikese pärast seda nalja oma silmaga näha, olen see-eest kindel, et film väga korda läheb. Eks siis näeb!
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

Minu tomat on punane.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Mõtlesin et üldise ülesehituse ja actioni poolest on ikka nagu tavaline hollywoodikas. Mingi peakorterisse sissemurdmine jms nähtud asjad. Alienid olid tehtud ka käitumiselt liiga inimeste sarnaseks. Vahel oli tunne nagu mingi paroodia raisk. Liiga in your face vihje immigratsioonile jms-le päevakajalisele maailma probleemile. Mulle oleks selle filmi idee kunstilisem ja diibim ja süngem ja indiem versioon meeldinud. Lõpukaader Wikusest oli ka päris südamlik tegelt. Aga üldiselt ikka väga meinstriim.

AGA, ma ei imesta kui see film mu sees kasvab ja vb vaatan kunagi uuesti ja siis juba meeldiks. Never know.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ka teistkordselt vägagi tore vaatamine - 9/10
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Teine vaatamiskord ja ikka üheksa kassitoidu konservi kümnest. Pikem arvamus ilmub blogisse ja hiljem siia arvamuste alla.

Väike Filmiveebi kasutajate kogunemine oli: mina, Forza, Kaido, Jolt, Ralf. Esialgsest rivistust puudus siis hau. Tänud Forza'le!

Tuli meelde, et nägin saalis oma endist sõjaväe kamraadi. Eesti on jätkuvalt väike!
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Imdb's uskumatult kõrge - 9.1...
Päris kõva.
ImageImageImage
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Forza wrote:Imdb's uskumatult kõrge - 9.1...
Päris kõva.

Esimest korda sattusid IMDb-sse või?
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

eerik wrote:
Forza wrote:Imdb's uskumatult kõrge - 9.1...
Päris kõva.

Esimest korda sattusid IMDb-sse või?

Hoia oma suu kinni! Pean kogu aeg update'e saama, et teada, mis mingi filmi skoor on või? Sa oled vahest ikka uskumatuks pinnuks, eerik.
ImageImageImage
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ma võin sulle saladuskatte all öelda, et vähemalt 75% praegu hääletanutest pole filmi näinudki.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

eerik wrote:Ma võin sulle saladuskatte all öelda, et vähemalt 75% praegu hääletanutest pole filmi näinudki.

Võimalik, aga ikkagi. USA's juba linastunud ju. Kuna lugu ka suht uus ja lavastaja ei ole eriti tuntud, siis ei saa sellel niipalju fanboysid olla kah, et sellele 10'd laduda. Ja hääletajate arv ka ikka suht väike tegelt.
ImageImageImage
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Aastas satub TOP250 nimekirja vähemalt 5 uut filmi, mis sealt kuu ajaga välja lendavad. Näiteks "Public Enemies"-e skoor oli peale pidulikku esilinastust (enne filmi reaalselt kinodesse jõudmist) 9.3.
Px
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Px »

Sai siis täna vaadatud. Ootasin enamat. Medicore film, kus hea plot oli segatud suht kesise ülesehitusega. Enamus stseenid olid piinlikult tuttavad ning ega näitlejadki kõige sümpaatsemat muljet jätnud.
Halb film mitte, oleks aga võinud tunduvalt parem olla.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ootasin samuti enamat. Esimesed pool tundi oli super - väga mõnus mockumentary segatud stiilse huumori, mõjusa looga ja andekate efektidega... lausa 10/10 materjal. Siis kiskus kogu tralle väga Hollywoodiks ja mingil hetkel kadus huvi ja nauding täitsa ära. Kokku nii 6,5/10.

filmi objektiivseks hindamiseks olen liiga purjus, arvustus hiljem (filmiblogis)
Post Reply