Pulp Fiction
Moderator: Meeskond
Jolt wrote:Narvas näidatakse pidevalt kultusimesid. Ükskord niisama täitsa juhuslikul ajal vaatasin toda kava ning siis lubati reedeks Fight Clubi. Kahju jah, et Plazas midagi analoogset pole.
Ma siiani kahetsen, et Fight Clubi ainult korra käisin vaatamas. Momentaalselt läheks vaatama, kui see kuskil Tallinnas jookseks. Kindlasti vaataks ka T2'te suurel ekraanil.
Vahel näidatakse ka meil siin, Kinomajas kui ma ei eksi ja siis festivalide käigus ühtteist. Eraldi kino selle jaoks poleks vast taibukas teha, aga kurat Plaza võiks küll vahel vanu filme näidata või siis Sõprus. Mingi kindel seltskond oleks alati olemas, kes neid vaatamas käiks.
- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
I'm so there!... Oot, mul ei ole ju raha. Aga äkki saan isalt välja pressida. Järjekordne mitteametlik filmiveeblaste kogunemine, ehk? Äkki saan kinoklubilisi ära kasutada ja pileti odavamalt...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:I'm so there!... Oot, mul ei ole ju raha. Aga äkki saan isalt välja pressida. Järjekordne mitteametlik filmiveeblaste kogunemine, ehk? Äkki saan kinoklubilisi ära kasutada ja pileti odavamalt...
Pilet maksab 75.- EEK ja sellest odavamalt nagunii ei saa.
hau wrote:Mind ajab pigem see marru, et seda varem pole näidatud erandkorras. Ma ei taha teadagi, mis filme neil veel seal varasalves on mida nad ei näita nii pea.
Narvas näidati.