Blairi nõiafilm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Hea - sellisena, nagu ta on (odavaeelarvelise käsikaameraga võltsdokfilmina), tegu äärmiselt korraliku ettevõtmisega. Samas, nii üllatav kui see ka poleks, ei leidnud ma peale küllaltki kõheda lõpu terves filmis midagi õudset.

5/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Mul sõber rääkis, et see on tõestisündinud lugu. Vastab see tõele?
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Rain wrote:Mul sõber rääkis, et see on tõestisündinud lugu. Vastab see tõele?

Kindlasti mitte. On kasutatud lihtsalt müüte nõidadest jms.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Rain wrote:Mul sõber rääkis, et see on tõestisündinud lugu. Vastab see tõele?

Põhimõtteliselt kogu filmi turundus põhines sellele väitele, mis muidugi on reklaamitrikk.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Lõpuks sai ka ära vaadatud. Väga hea oli. Huvitav ülesehitus filmil, käsikaamera ja värki. Pimedas toas oli seda päris... imelik vaadata. Kui ikka hirmuäratav koht oli, siis oli ikka see päris õudne, eriti lõpp. :) Nüüd on küll metsas teine tunne vast olla. :D
9/10
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Rain wrote:Lõpuks sai ka ära vaadatud. Väga hea oli. Huvitav ülesehitus filmil, käsikaamera ja värki. Pimedas toas oli seda päris... imelik vaadata. Kui ikka hirmuäratav koht oli, siis oli ikka see päris õudne, eriti lõpp. :) Nüüd on küll metsas teine tunne vast olla. :D
9/10

Ühinen selle arvamusega. Täitsa okei film pimedas üksi vaatamiseks. Filmi lõpus sõitis mul katus nelja kaarde igatahes...
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Trash
Ristiisa
Ristiisa

Post by Trash »

Siiani maailma parim horror, mis siin arutada.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Olen alati sportlikust huvist teist osa näha tahtnud.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Peaks ka teise osa ära vaatama...
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Ei olnud küll nii hea ega õudne, kui lootsin, aga siiski - hea filmiga on tegemist. Omapärane. Lõpp oli võimas ja ühtlasi kõige kõhedam koht terve filmi jooksul. Need päeva osad olid tsipa liiga aeglase kulgemisega - oleks tempokamat tahtnud, aga öösel ära jooksmised ja kummalised hääled tekitasid mõnusa kõheduse. Metsa ma minna ei taha, öösel mitte vähemalt.

8/10
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Lahmiit
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Lahmiit »

Teine osa ei ole kindlasti nii hea kui esimene, ei tahaks seda esimese järjeks kohe pannagi, kuid oma kohad on ka sellel.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Hiljuti nägin unes, et olin ise mingis blair witchi sarnases filmis või tegevustikus. Tegelt blair witchi ja sawi kombo.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Blairi nõiafilm

Post by Rasmus »

Väga omamoodi õudusfilm, polegi vist sellesarnast kunagi näinud. Kartus, et kuskilt see nõid lõpuks välja hüppab, oli terve filmi vältel sees ja oli üldse väga pingeline, arvestades seda, et taustamuusikat polnud (tihti annab just see asjale palju juurde) ja tegelikult
Spoiler :
ei näinud seda nõida ka kordagi (ega midagi muud eriti õudset).
Hindeks nõrk 7/10.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Re: Blairi nõiafilm

Post by Forzelius »

Mulle meeldis. Ilmselgelt pioneer sellistes filmides ja tegi taolist formaati vist esimest korda. Kahjuks on seda praegu juba oksendamiseni tehtud, seega üritasin panna ennast aastasse 1999 ja mõelda, kuidas tolle aja publik säärast esitlust vastu võttis.
Oli ikka kõhe küll, odavaeelarveline tootmine sobis suurepäraselt. Vähem on rohkem. Palju jäeti õnneks Rootsi lauaks, mitte ei kelnerdatud otse lauda. Asukohal filmitud on alati boonus ja eriti, kui see on täpselt sama paik, mida filmis ka kujutatud. Näitlejad olid väga usutavad (kõigil vist esimene professionaalne roll kah) ning kogu see võltsmütoloogia võttis pärisjudisema kohati. Tsipa häiris algul see mustvalge-värvilise tants ja trall, aga tegelikult polnud vigagi. Suutsin miskipärast väga sisse elada nende tegelastega ja kogu see järk-järgult hullumine tundus ehe.
Turundus ka päris kaval väga mitme asjaga. Tänapäeval säärane mudel eriti ei töötaks (kasvõi nende näitlejate imdb kirjeldus), sest twitterid ja kõik muud ei võimalda säärast privaatsust. Aga hästi läbi mõeldud oli kogu asi neil küll.

9/10

EDIT: mäletan, et kui kunagi selle filmi VHSi Videoplanetis laenutusel nägin, siis oli kange tahtmine seda vaadata, kuna karbi peal vist oli juba kirjas, et tõestisündinud lugu jne, aga ei lastud, kuna olevat liiga noor. Also, kas see jooksis kinodes mingi väga suure vanusepiiranguga?
ImageImageImage
Post Reply