Heheii... eile magasin terve õhtu (kell 20 viskasin riietega pikali, kell 22 ajasin riided maha ja tõmbasin teki peale, kell 23 äratas kell ja sain aru, et ma ei jaksa ka üht filmi ära vaadata ja pesin hambad ja läksin täielikult magama) ja nähtavasti on kogu foorum täistuuridel töötanud.
Igatahes, minagi olen kinoguru ja hetkel on ostetud pileteid 51. Cool beans. Piletid 60.- ja 80.- krooni, vastavalt ajale.
Hehe, sain 11 ostetud piletiga ka napilt kinofänniks. 80.- õhtuse seansi eest kõlab juba väga ahvatlevalt..peab hakkama sõpradega kuuekesi kinos käima ja ise pileteid ostma. xD
Arvata on ja see pole üldse paha meie seisukohast.
Selle süsteemiga on neil hea "lojaalseid" külastajaid endale hoida, kuid inimesi, kes käivad suhteliselt harva kinos (näiteks mina) nad sellega ei meelita.
Miks ma pean normaalse piletihinna jaoks kõige pealt 50 piletit ostma, kui aastas on kinos maksimaalselt 10 filmi, mida ma näha tahan? Ma jään lootma, et Rebane enda lubadustest kinni peab.
Ma olen ka kinoguru. Pileteid ostetud kokku 140 Arvan, et kui sõpradega ei oleks käinud, siis oleks mingi 80 jaanuarist alates täis.
Eelmine aasta oleks olnud väga julm, sest siis käisin väga palju koos sõpradega kinos. Kindlasti oleks aasta peale 200 ära tulnud. 2008 sai vist ainult endale pilet ostetud umbes 115 korral.
Õhtune seans 80.- on suht normaalne, aga kui vaadata Cinamoni hindu, siis on plazal veel natukene vaja hindu alandada.
No eks Plaza peab selliseid asju tegema, sest varsti avatakse Solaris ja kui seal hinnad samad, mis Tartus, siis läheb plazal raskeks.
On, kui ma tahan vaadata keskmiselt 10 head filmid aastas, siis pean ikka maksma sama palju. Sellepärast et need 10 saaks 10 eeki odavamalt ei hakka vaatama 40 lambifilmi.