Möla!
Moderator: Meeskond
Jolt, olen su postitusega nõus. Peale selle- täpsustan veidi üle, et ega ma pidevalt tsüklis vms pole. Lihtsalt suvel on nii, et neid lõbusaid õhtuid kipub vähe rohkem olema, kui muidu. Selle tõttu olen hommikuti vahel mitte kõige paremas konditsioonis ja loogiline käik oleks organismi mingi vedelikuga turgutada. Ükskõik, kas õlle, vesi või hoopis midagi muud. Samuti joon seltskonnas- minu jaoks käib õllejoomine mitmete tegevuste juurde, näiteks peale tööpäeva, peale sportimist, saunas, kinos, grilli või prae kõrvale, lihtsalt koosolemistel jne. Ning õllejoomine ei ole kinnisidee.
Ja kanget võtan harva.
Ja kanget võtan harva.
- Ralf
- love <3
Ta näeb sel avataril väga kena välja, erinevalt nii mõnestki hiljutisest filmist. "The Reader"-is ta minu silmis kuigi ahvatlev polnud. Gravitatsioon kõvasti kurja teinud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
IlseV wrote:Ma ei nõustu sinuga. Kate Winslet tundub just olevat naine/näitlejatar, kes aja jooksul järjest ilusamaks muutub.
Kerge naiselik kadedus.
Ma võtaks pigem "Titanic"-u Kate'i kui "The Reader"-i Kate'i. "Little Children"-is nägi ta ka veel päris kobe välja.
@ Ralf: No eks see ole maitseasi. Mehed vaatavad teda läbi oma pilgu, naisena on ta minu jaoks üks tänapäeva kaunimatest ja seda ilma Botoxi abita.
@ Jolt: Oh yeah, vähemalt keegi jagab mu arvamust Titanicu osas. See on lihtsalt täielik jama, mis õnneks põhja läks (loomulikult mitte päris Titanic, mis siiski lolluse tõttu uppus).
@ Jolt: Oh yeah, vähemalt keegi jagab mu arvamust Titanicu osas. See on lihtsalt täielik jama, mis õnneks põhja läks (loomulikult mitte päris Titanic, mis siiski lolluse tõttu uppus).
Sõnastus oli ebamäärane. Pigem mõtlesin seda, et Titanic filmina on halb, või õigemini on see üks vähestest filmidest, mida ma ka raha eest uuesti ei vaataks, sest mingil seletamatul põhjusel ei salli ma ühtki minutit sellest ja minu silmis on film põhja l(/k)äinud. 11 Oscarit võin kuu peal kurkide pähe kopikate eest maha müüa.
Oh, ja et asi oleks vähegi viisakam, siis ma ei soovi oma arvamuse avaldamisega kedagi, kellele see film meeldiks, solvata.
Oh, ja et asi oleks vähegi viisakam, siis ma ei soovi oma arvamuse avaldamisega kedagi, kellele see film meeldiks, solvata.
Last edited by IlseV on 05. August 2009, 14:44, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
ANIMAL HOUSE REFERENCE! LUUUUV IT!
fired up reference
fired up reference