Vihkad näitlejat?
Moderator: Meeskond
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Martin Veinmann'i mängitud Hannes sarjas Kodu Keset Linna....andke andeks
Tähendab, ma ei kahtlegi, et tal vb on olnud suurepäraseid osatäitmisi mujal tükkides, kuid selles sarjas tema "eksju" ja "onju" käivad mulle iiiilgelt näridele... 
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
ei vihka kedagi, aga neid kes ei meeldi on kindlasti palju, kes kõik meelde ei tule, aga mõned siiski: tom cruise näiteks ja siis see tüdruk, kes junos mängis peaosa ja hard candys (nime ei mäleta), kohutavalt häiriv näitleja mu arust. siis jim carry ka ei meeldi, kui ta lolli mängib, aga eternal sunshine of a spotless mindis oli ta küll hea, mike myers ja siis veel igasugused nimetud näitlejad, kes näidelda ei oska, aga seda siiki teevad.
aa ja õnneks sophia coppola pole küll näitleja, aga kui ta Godfather III arvas, et ta on, siis see oli küll halbade näitlejate tippude tipp. ta lihtsalt võttis kätte ja rikkus terve filmi ära.
aa ja õnneks sophia coppola pole küll näitleja, aga kui ta Godfather III arvas, et ta on, siis see oli küll halbade näitlejate tippude tipp. ta lihtsalt võttis kätte ja rikkus terve filmi ära.
What are we talking about?Viltsu wrote:Ei meeldi üldse Jim Carrey irve. Näitleja vastu ise pole midagi, aga suht keeldun vaatamast neid filme, kus Jim Carrey mängib (sest need on enamuses mingid imelikud komöödiad, mille nalju ma ei mõista ja pool ajast Carrey irvitab rõvedalt). Väga-väga häiriv naeratus on, minu jaoks.

- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand