Pikkus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Ralf wrote:Fletchu wrote:Pikkus: 168,5
Kaal: 50 kg![]()
Aga ma ei söö peaaegu üldse... Aasta alguses olin u. 53, suvel läksin 56 peale ja nüüd 50.
Ja ma olen seniste andmete järgi kõige lühem... Ootame, näeme.
Ära sa ütle, nüüd olen 173 peale kasvanud.
HAHA NOOB!
Pikkus: 183
Kaal: 68 kg
Kolme aastaga muutub inimene palju. Natuke enam kui 2 aastaga siis kümme sentimeetrit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf, pärast 18 a. sa enam pikemaks ei kasva. Tean omast kogemusest
Kui sind esimest ja ainsat korda nägin (2008 veebr), siis olid kääbik. 183 cm ei kujuta sind ette...
Mul üks sugulane, kes peaks olema sama vana kui sina, viskas ikka meeletult kasvu. Polnud aastaid näinud ja lihtsalt ei tundnud ära. "See koljat ei saa tema olla!"
Kui sind esimest ja ainsat korda nägin (2008 veebr), siis olid kääbik. 183 cm ei kujuta sind ette...
Mul üks sugulane, kes peaks olema sama vana kui sina, viskas ikka meeletult kasvu. Polnud aastaid näinud ja lihtsalt ei tundnud ära. "See koljat ei saa tema olla!"
Last edited by Soprano on 14. July 2009, 01:15, edited 1 time in total.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Minule õpetati koolis nii, et luustiku kasv, ja seega ka üleüldine kasv, jääb kinni 21'ks eluaastaks. Endagi tutvusringkonnas on inimesi, kes venisid ühtäkki pikaks alles armees.
Headel hommikutel olen 172cm-pikkune ja seega on üleüldist statistikat lugeda päris karm.
Headel hommikutel olen 172cm-pikkune ja seega on üleüldist statistikat lugeda päris karm.
Last edited by Jolt on 14. July 2009, 09:50, edited 1 time in total.